FRANMARI // hrvatski brend predstavlja kolekciju inspiriranu spojem sunca i plavetnila

  Modna dizajnerica Evica Miletić, autorica brenda Franmari, donosi novu kolekciju Mystic Azure od 7 komada koji zajedno čine kapsula garderobu, kreacije se međusobno nadopunjuju.

  ZFR324732

  - Jedinstven komad kolekcije je elegantni baloner „Odda“ koji prikazuje sklad gornjeg i donjeg dijela, kombinacijom suvremenog revera i raskošnih faldi koje mu pružaju izuzetnu voluminoznost. Kao takav predstavlja simbol mističnosti, hrabrosti i ljepote. Capsula je osmišljena kako bi osigurala ženi liniju profinjenih i kvalitetnih komada koje će nositi kroz cijelu godinu – izjavila je autorica.

  Kolekcija je nastala pod utjecajem lijepih tonova sunca i plavetnila, s notom zlatne. Stilski, kreacije su klasične, elegantne, ženstvenost je naglašena mašnom oko vrata i strukiranim detaljima.

  ZFR32314

  Chic komad je osim balonera i bluza sjajne teksture, koja otkriva blagi disko glam, a tu su i zanimljive bermude, idealne za toplo proljeće. Jednostavne forme lako je kombinirati i nositi s formama sličnog stila.

  U realiziranju kampanje sudjelovali su Paula Veličković – Coco (stilistica), Marko Kriste (vizažist), Šminkeraj frizeraj centar (Hairstyle). Fotografije potpisuje Zvonimir Ferina.

   ZFR32620ZFR32693ZFR32945ZFR33012ZFR33476