Finest Pigments Davines / privremena boja za kosu

  Finest Pigments je direktna profesionalna linija privremenih boja iz Davinesa formulirana s postotkom prirodnih sastojaka koji se kreću između 95% do 98%. – Ovom smo linijom spojili svjetove umjetnosti i kemije - javljaju iz Davinesa - Finest Pigments predstavlja puni i transparentni prikaz onog čega nudimo. Pokušali smo, na čist i direktan način, dočarati formulu proizvoda na samoj ambalaži. Upravo ovdje krije se znanstveno jamstvo izvanredne kvalitete sastojaka. Pakiranje je inspirirano starim bočicama kakve su se koristile u ljekarnama, a pritom je korištena reciklažna PET plastika. Formula ima visoki postotak prirodnih sastojaka, između od 95% do 98% - .

  davines hair w

   

  - U Davinesu vjerujemo da se talent kemičara krije u sposobnosti otkrivanja prirodnih vrijednosti, pročišćavanju i prevođenju u znanost i tehnologiju. Zadatak znanstvenika -kemičara nije da ispravlja greške Prirode već da ponudi istinite i poštene odgovore kroz svoja istraživanja. Garantiramo da su sastojci prirodnog porijekla biljke ili minerala dobiveni tehnološkim  procesom odobrenim Europskim certifikatima prirodne kozmetike. Proces obrade sastojaka mora uzeti u obzir utjecaj na okoliš i ljudsko zdravlje, ne smije zagađivati okolinu, ni biti toksično za vodene organizme i mikroorganizme koji se nalaze u zemlji, kao ni za tvari od kojih su dobiveni - .

  Finest-Pigments-AshFinest-Pigments-Gloss

   

  - Sastojak za oporavak kose u liniji Finest Pigments dobiva se od celuloze. Fitinska kiselina, prirodni kelatorom, dobiven je iz riže, dok je mirisna aroma ekstrahirana iz ulja ruže, što ujedno kosi daje dodatni sjaj. Pigmenti su također prirodnog porijekla. Formula je u obliku gela, jednostavna je za upotrebu, bez potrebe za aktivatorom boje.  Privremena boja može se upotrijebiti u cilju isticanja prirodne boje kose, kako biste istaknuli pramenove ili prekrili sijedu kosu. Budući da je to čisti pigment u bočici, rezultat je privremen, što ovisi i o stanju kose. Zadržava se osam do deset pranja, te se ispire jednolično i prirodno.

  Finest Pigments je idealan izbor kad želite naglasiti boju ili pak promjenu, no niste sigurni kako bi vam boja pristajala. Ujedno, formula njeguje kosu što se odmah primijeti: kosa je nježna, mekša, a doživljaj opuštajući radi aromatičnog mirisa.

   

  Slika1

  Finest Pigment

  ginestranocepomodororatania

  zafferanozenzero