FAST_FORWARD // s pješčane, sunčane plaže javlja se ANGELINA

  Angelina je otkantala sako i isprobala top badiće za Marie Claire Russia. U fokusu su jednodjelni krojevi pastelnih boja, u kombinaciji sa prslucima i hlačama, za neobavezno valjanje po pijesku.

  Angelina Pirtskhalava Marie Claire Russia Cover Photoshoot01

  Fotografiju potpisuje Rocío Ramos (Lighthouse Photographers Agency), a styling Sophie Samoylovich.

  Angelina Pirtskhalava Marie Claire Russia Cover Photoshoot01
  Hit su i modeli koji podsjećaju na surferska odijela, idealna i za gradsko spanciranje u hlačama ili tunikama. Nadalje, ovo je rješenje za kombinacije s onim prozirnim haljinama koje ne znamo na prvu kako skombinirati… Na tapeti su i kožni prsluci te traper komadi koji jako vole ležerne ljetne trenutke. Sunčane scene čine se tako daleko!

  Angelina Pirtskhalava Marie Claire Russia Cover Photoshoot01Angelina Pirtskhalava Marie Claire Russia Cover Photoshoot01Angelina Pirtskhalava Marie Claire Russia Cover Photoshoot01Angelina Pirtskhalava Marie Claire Russia Cover Photoshoot01Angelina Pirtskhalava Marie Claire Russia Cover Photoshoot01Angelina Pirtskhalava Marie Claire Russia Cover Photoshoot01Angelina Pirtskhalava Marie Claire Russia Cover Photoshoot01Angelina Pirtskhalava Marie Claire Russia Cover Photoshoot01Angelina Pirtskhalava Marie Claire Russia Cover Photoshoot01Angelina Pirtskhalava Marie Claire Russia Cover Photoshoot01