Etra i art / za napuštene životinje

  Popularni i drugačiji zagrebački Studio za njegu kose Etra, koji je nedavno proslavio deset godina rada, već niz sezona surađuje s umjetnicima: novi projekt predstavit će 1. travnja kad će vlasnica Petra Granić Glowatzky ugostiti poznatu umjetnicu Oko. Za ovu prigodu Oko je nacrtala slike inspirirane životinjama, a iznos od prodaje slika bit će u cijelosti doniran azilu za napuštene životinje.

  04OKO


  Uvijek korak ispred i neprestano u potrazi za nečim novim, Petra Granić Glowatzky, kreativna direktorica studija, osmislila je projek pod nazivom HeART of Hair. Tijekom godine dana studio će kao izložbeni prostor biti platforma četvoro umjetnika, koji će kroz tri mjeseca izlaganja jednu svoju prodanu sliku darovati u humanitarne svrhe. Projekt je započeo akademskom slikaricom Tisjom Kljaković Brajić koja je nedavno objavila i svoj prvi roman koji je i u Etri vrlo rado čitan.

  01OKO

  - Oduvijek sam na svoju struku gledala jako kreativno, tako sam se i predala svome radu. Kako sam cijeli život okružena divnim umjetnicima, ova lijepa humana avantura logično se nastavila sa željom da podržim njihov rad te da zajedno učinimo lijepu gestu. Jako me veseli projekt HeART of Hair i hvala mojim muzama što su ga s veseljem podržale - istaknula je Petra Granić Glowatzky. U studiju Etra do sada su izlagali kiparica Iva Mihanović, akademski slikar Krunoslav Stojanovski, dizajnerica nakita Irena Kaštela, Ivan Bulić Ičo svjetioničar, fotografkinja Mare Milin.

  02OKO03OKO