EnART Professional MakeUp&Brow Studio // ENA ČAVLOVIĆ o hit tretmanima i tehnikama. Od srebrnog sjenila do powder brows

  Ena je šminkala većinu slavnih lica u Hrvatskoj te je do sada radila u nekoliko kazališta. Radi u Zagrebu i rodnoj Kutini, gdje je otvorila MakeUp&Brow studio, adresa je Kolodvorska 6 – tamo već svi znaju za taj salon.

  Majstorica na svom području te javlja koje su tehnike i tretmani najtraženiji početkom ove godine.

  Svi žele Instant refresh, to je tehnika individualnog šminkanja, koja je prilagođena svakoj osobi, konturama i nijansama lica i kose. Bit je uskladiti tonove.

   6z

  FOTO Zlatko Podhraški

  Tu je i hit šminkanje za vikend, svadbe događanja i slično. Tu su već zahtjevi nešto glamurozniji, inspirirani tonovima zlata i srebra.

  Također, u EnART Studiu Ena radi i jedan od trenutno najtraženijih tretmana u svijetu ljepote, a to su Powder Brows ili puder obrve. Bezbolan tretman namijenjen oblikovanju i korigiranju obrva. Postupak je bezbolan, a daje efekt nježnih obrva koje traju i do dvije godine.

  Threading obrva popularan je tretman oblikovanja obrva koncem. Omogućuje preciznost i uklanja više dlačica odjednom. Rezultat ovog tretmana daje uredno oblikovane obrve i zaglađeniju kožu na području obrva.

  Brow Care je polutrajna tehnika koja obuhvaća oblikovanje obrva koncem i bojanje specijaliziranim polutrajnim bojama za obrve. Idealno je za klijentice koje se još nisu odlučile za "puder" tehniku, a žele lijepo oblikovanje i uredne obrve.

  Tražen je i tretman ugradnje ekstenzija trepavica koje daju rezultat urednih trepavica. Neprimjetne su, a daju efekt otvorenijeg pogleda.

  Lash lift tretman: Efekt uvijenih prirodnih trepavica postižemo keratinskim uvijanjem. Ovaj tretman idealan je za klijente koji imaju svoje prirodne trepavice duge, a ravne.

  9o

  FOTO Zlatko Podhraški