Eko izrada @ Stella McCartney za Adidas

  Adidas je u novoj sportskoj kolekciji koja je nastala u suradnji s britanskom dizajnericom Stellom McCartney,  koristio novi ekološki pristup čija tehnika dozvoljava maksimalnu iskorištenost materijala, a onaj mali ostatak ide u reciklažu. - Timovi koji rade na linijama za trčanje i Adidas by Stella McCartney svoje su nove kolekcije osmislili i izradili u skladu s ekološkim načelima, bez dovođenja u pitanje udobnost i učinkovitost. Nova ekološka tehnika izrade odjeće i obuće omogućava da viška materijala nema, već se 95% u potpunosti iskoristi, a 5% korištenog materijala se reciklira ili prenamjenjuje - .

  StellaMcCartney adidas Run 01

  Karakteristike nove ljetne kolekcije Stella @ Adidas
  Futuristički dizajn spaja se s blokovima boja u ekspresivnim, londonskim linijama Run i Cycling. Do dinamičkog kontrasta dolazi kad se geometrijski oblici u izražajnim bojama prilagođavaju ženstvenim siluetama dok su ljetni cvjetni motivi i prozirni paneli naglašeni snažnim kolorističkim akcentima i neočekivanim izrezima. Prepoznatljive Stelline boje, koje uključuju prljavo-ružičastu i svijetlo smeđu, prisutne su kroz cijelu njujoršku liniju Studio, inspiriranu sedamdesetima. Linija Yoga predstavlja niz jednostavnih komada s naglaskom na udobnost, funkcionalnost i pokretljivost, a tu je i neizostavna Essentials linija u kojoj prevladavaju udobne majice te donji dijelovi trenirka i tajica.

  StellaMcCartney adidas Run 03

  Obuća i dodaci
  Savršeni dodatak liniji Studio su i Adipure tenisice. Odlikuju ih prozračni materijali, inovativan fleksibilni potplat te strateški razmješteni žljebovi koji prate i podržavaju prirodan pokret stopala dok pri tome pružaju odličnu kontrolu. Dodaci inspirirani urbanim stilom s retro detaljima zaokružuju ponudu kolekcije SS14. Među njima se ističu funkcionalne, ali istovremeno moderne torbice za oko struka. Mnogostruki džepići i patentni zatvarači omogućavaju da imate sve svoje sitnice dok ste u pokretu.

   

  StellaMcCartney adidas Studio 01

  StellaMcCartney adidas Studio 02StellaMcCartney adidas Studio 03StellaMcCartney adidas Studio 07StellaMcCartney adidas Yoga 01