Eko aktivisti @ Replay Laserblast L.I.F.E.

  - Replay, poznati talijanski modni brend, svoje ekološke principe diže na jednu sasvim novu razinu - od sada sa stvarnim ekološkim aktivistima u glavnoj ulozi nove Laserblast L.I.F.E. kampanje - objavio je danas Replay. - Jeans, koji se od ovog mjeseca može nabaviti u svim Replay dućanima diljem Hrvatske, dobiva tako jednu sasvim novu dimenziju. Nova Replay Laserblast L.I.F.E. linija kombinacija je inovativne Laserblast tehnologije u kojoj se prilikom izrade trapera drastično smanjuje korištenje vode, a u njegovoj proizvodnji koriste se obojeni minerali prirodnog podrijetla. Rezultat svega jest jedinstvena linija jeansa za sve ekološki osviještene ljubitelje urbane mode - .

   

  Replay Laserblast LIFE Campaign EcoWarrior Aleks RGB 300DPI SPAleksandra Orbeck-Nilssen


  Replay je kao modele u kampanji angažirao stvarne aktiviste s ciljem mijenjanja kolektivne svijesti i načina na koji danas živimo: glavna su lica norveški model i glumica Aleksandra Orbeck-Nilssen, glasnogovornica za pitanja zaštite okoliša za Afriku i Enok Groven, osnivač norveške udruge Fashion Against Climate Change. Ova grupa koncentrira se na bitna pitanja vezana uz zaštitu okoliša s naglaskom na modnu industriju. Kroz ovo dvoje značajnih aktivista, vizuali kampanje koncentrirani su na njihovu borbu s organima reda, kako bi dočarali svu dramatičnost koju prolaze u borbi za svoja uvjerenja.  

   

  Replay Laserblast LIFE Campaign EcoWarrior Enok RGB 300DPI SP

  Enok Groven


  Matteo Sinigaglia, CEO Fashion Box S.p.A. ovom je prilikom izjavio: - Ekološki aktivisti heroji su modernog doba. Umjesto da pričaju o apstraktnim idejama, oni djeluju bez obzira na posljedice. Njihov angažman i predanost u zaštiti okoliša zajednički je s DNA Replaya. Kroz prošle kolekcije i projekte uvijek smo se fokusirali na inovativnosti na području dizajna i proizvodnje, a Replay Laserblast L.I.F.E. kolekcija produžetak je našeg nekonvencionalnog načina razmišljanja - .

   

  Replay Laserblast LIFE