EDVIN LIVERIĆ @ CANNES // elegantna odijela za svaku prigodu, od partija na jahti do crvenog tepiha

  U Cannesu nam je bilo divno, bili smo tamo oko tjedan dana. Družili smo se sa svim mogućim ljudima iz filmske industrije – javlja mi Edvin, koji je pritom nosio divna odijela, od bijelog do smokinga.

  edvin4

  Ovo je moj prvi odlazak na tamošnji filmski festival i kako se meni čini, to je jedan veliki medij za sklapanje poslova, sve je s nekim ciljem i namjernom. Ipak, tijekom večeri mogli smo se opustiti na partijima, na jahtama ili na plaži. Sve u svemu, veliko iskustvo, crveni tepih, a film je prošao više nego odlično.

  Edvin je bio s ekipom filma u kojemu glumi – radi se o ukrajinskom uratku 'Vizija leptira' Maksyma Nakonechnyija.

  edvin2

  Ja sam ga prvi puta vidio sad u Cannesu i moram reći da sam izrazito zadovoljan s njime i mislim da će film imati veliki uspjeh i dobru prođu i na ostalim festivalima.

  Imao sam sreću da me obukao Varteks, odnosno kreativna direktorica Martina Vrdoljak Ranilović, kojoj sam neizmjerno zahvalan.

  edvin1

  Stilski, Edvin je bio vrlo elegantan i klasičan, jer odijela su mu dala onaj chic izgled, s poštivanjem dress codea. Krojevi su moderni, iako je riječ o basic stvarima, što nije čudo, jer glumac i inače ima dobar stil. Edvin pazi što nosi, sofisticiran look za njega je važan.

  I naravno veliko hvala produkcijskoj kući 4Film i Maksymu Nakonechnyiju, koji je imao povjerenja u mene i dao mi ovu ulogu - istaknuo je.

  edvin

  edvin43