Drop d’Issey Eau de Parfum Essentielle // ISSEY MIYAKE putovanje prirodom u kristalnoj kapljici vode

  Nakon A Drop d’Issey i A Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche, parfemi Issey Miyake predstavljaju novu olfaktornu avanturu s A Drop d’Issey Eau de Parfum Essentielle.

  IM DI ESSENTIELLE 2023 STILLS digital visual TRIO DI COLLECTION 04 RGB Web 1x1 300dpi

  Razvijanje inspiracije koju A Drop d’Issey ima s prirodom, transformirajući te veze... Issey Miyake nas poziva da otkrijemo ljepotu svijeta kroz jedinstveno mirisno putovanje koje slavi prirodu u punom njezinom sjaju.

   

  @dubravkapz #parfum #beauty #perfume #isseymiyake #dropdissey ♬ Faded (Dash Berlin Remix) - Alan Walker

   

  Putovanje počinje s A Drop d’Issey, mirisom koji je više od običnog parfema, ali i formula sretnih emocija. Gleda na svijet kroz novu perspektivu kako bi otkrio iznenađujuća čuda prirode. Parfemi Issey Miyake ovim su mirisom postigli nemoguće rekreirajući miris jorgovana, poznatog kao tihi cvijet.

  IM DI EDP Essentielle 2023 Creative packshot Primary visual Trio 150

  Po prvi put, parfemi Issey Miyake pronašli su način da ožive miris jorgovana u svoj njegovoj transparentnoj čistoći i suptilnoj kompleksnosti. Kako bi popratio ovaj divan miris, dizajner Todd Bracher osmislio je novi horizontalni oblik bočice, inspiriran siluetom kapljice koja nestaje.

  Zatim je došao A Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche, koji bilježi osjetilno putovanje svježe kišne kapi u proljeće. Pada s neba, teče kroz travu, odbija se od cvijeća, igra se skrivača u šumi.

  IM DI ESSENTIELLE 2023 STILLS digital visual SOLO DI V2 01 RGB Web 1x1 300dpi

  Ovaj novi miris uvodi sve elemente prirode u cvjetanje za dašak svježine koju pokreće prepoznatljivi akord kiše parfumerke Ane Ayo, prekrasno kombiniran s izvornom notom jorgovana prvog mirisa A Drop d’Issey. Zadržavši svoj legendarni okrugli oblik, bočica je azurno plava poput neba koje blijedi u živopisnom zelenilu trave.

  Drop d’Issey Eau de Parfum Essentielle upotpunjuje kolekciju nastavljajući ovo čarobno putovanje prirodom. Autorica je parfumerka Ane Ayo - ova kapljica slavi cvjetne i biljne note u prozračnijem mirisu inspiriranom kapljicom vode koja isparava sa zrakama sunca. Bočica s potpisom poprima blistavo zelenu boju s postupnim blijeđenjem. Drop d’Issey Eau de Parfum Essentielle: naša najnovija oda prirodi.

  Priroda odaje svoje tajne Isseyju Miyakeu. Sve što trebate učiniti je #Followthedrops.

  IM DI ESSENTIELLE 2023 STILLS digital visual SOLO DI V1 01 RGB Web 1x1 300dpi

  Za A Drop d'Issey Eau de Parfum Essentielle, Ane Ayo, parfumerka u Firmenichu, nastavlja putovanje kapljice kroz prirodu, hvatajući biljne i cvjetne note koje susreće na putu prije nego što konačno ispari u zoru s prvim zrakama Sunce.

  Rezultat: miris koji slavi vodu, naravno, ali cvjetniji i svjetliji nego prije... Iznenađujući akord lišća otvara putovanje kapi prema ovom konačnom usponu, s hrskavim zelenim notama koje hvataju okrepljujuću svježinu trenutka.

  IM DI EDP Essentielle 2023 Creative packshot Secondary visual Solo 075

  Cvijeće tada lagano ulazi na scenu, s cvjetnim i vodenim akordom nota magnolije i jorgovana. Olfaktivno putovanje završava blistavim, obavijajućim notama mošusa, koje se razvijaju poput prvih zraka sunca.

  Kompozicijom sastavljenom od 82% sastojaka prirodnog podrijetla, A Drop d’Issey Eau de Parfum Essentielle podsjeća nas na važnost ponovnog povezivanja sa stvarnim svijetom i oslobađanja od svega površnog.

  IM DI ESSENTIELLE 2023 STILLS digital visual SOLO DI V3 01 FOCUS V3 RGB Web 1x1 300dpi

  - Kako bih zamislila vodu u ovom lakšem, prozračnijem, gotovo pjenušavom obliku, odmah me privukla ideja jutarnje magle. Radila sam s tri različita aspekta kako bih stvorilq osjetilno iskustvo koje donosi "kapljica rose": vlažna tekstura i prozračna priroda maglice, kao i osjećaj obavijanja koji stvara." - Ane Ayo, parfumerka u Firmenichu.

  IM DI ESSENTIELLE 2023 STILLS digital visual SOLO DI V3 05 RGB Web 1x1 300dpi

  Čistoća i lakoća ikonične bočice kolekcije u obliku kapljice čudesno utjelovljuje priču o Isseyjevim kapljicama. Zakrivljeno staklo u središtu boce je poput vodenog mjehurića, stvarajući divan optički efekt.

  IM DI ESSENTIELLE 2023 STILLS digital visual SOLO DI V3 01 RGB Web 1x1 300dpi

  Za A Drop d’Issey Eau de Parfum Essentielle, Todd Bracher ponovno osmišljava svoju kultnu bočicu s kapljicama obojivši je u nijanse zelene kako bi odražavala putovanje Isseyjeve kapljice. Ponavljajući ovaj dizajn, privlačna metalik zelena završna obrada krasi novu kapu na vanjskom pakiranju.

  IM DI ESSENTIELLE 2023 STILLS digital visual TRIO DI COLLECTION 03 RGB Web 1x1 300dpi

  A Drop d’Issey Eau de Parfum Essentielle sastoji se od sastojaka prirodnog podrijetla (82%) poput jasmina Sambac i gorke naranče. Štoviše, njegova formula ima veganski certifikat, a boca je izrađena od 12% recikliranog stakla nakon upotrebe. Sve te informacije, kao i potpuni popis sastojaka, dostupni su na web stranici Issey Miyake putem QR koda prikazanog na pakiranju, izrađenom od kartona dobivenog iz šuma kojima se upravlja na održiv način.

  Japanski direktor Yu Yamanaka imenovan je za novu kampanju A Drop d’Issey Eau de Parfum Essentielle. U njegovom svjetonazoru voda je simbol energije i života i povezana je – u svim svojim oblicima i stanjima – sa svim ostalim elementima prirode.

  IM DI ESSENTIELLE 2023 STILLS digital visual TRIO DI COLLECTION 02 RGB Web 1x1 300dpi

  Yamanaka stvara živahan svijet iz snova prenoseći gledatelje u bujnu šumu gdje svaka kap vode udahnjuje život prirodi na svom putu. Latice magnolije i note jorgovana plešu i njišu se u ritmu s ritmičnim putovanjem kapljice, u znaku cvjetnih nota sadržanih u ovom eteričnom mirisu.

  Drop d’Issey Eau de Parfum Essentielle Isseyja Miyakea. Dostupan u bočicama od 30, 50 i 90 ml.