Doza sunca / 4 x NEON

  Neon je, budimo realni, pravo osvježenje na području stila: daje dozu sunčane svjetlosti koja nam ovih dana posebno paše te definitivno podiže raspoloženje. Pjesma dana je Penso positivo od Jovanottija, a nijansa apsolutna neon... narančasta, žuta ili zelena. Reebok je taman lansirao nove tenisice Crossfit Nano 7.0 koje izgledaju fantastično, a i namijenjene su za ozbiljno znojenje. Iako, pasat će i za ležerne dnevne aktivnosti kao što je sjedenje u uredu... Casio ima sličnu ideju, njihov je novi model u ludo-žutoj varijanti, opremljen tehnologijom kojom će biti zadovoljni i najstrastveniji avanturisti. Naočale u stilu nudi Izipizi (bivši See Concept), njihova je omiljena nijansa – ona zalaska sunca.

  CASIO PRW-3000-9BER - 2.86000 kn
  Casio - samo za avanturiste i one kojima stvari stalno ispadaju: konstrukcija otporna na udarce i vibracije, čvrsto mineralno staklo te kućište i remen od izdržljive i fleksibilne smole.

   

  Nano7 1
  Reebok CrossFit Nano 7.0
  Zahvaljujući Nanoweave tehnologiji, tenisice pružaju stabilnost pri svakom pokretu tijekom treninga. Osim toga, Nano 7.0 ima inovativne karakteristike i poboljšanja:

  - prerađena strukturalna osnova (eng. refined structural fit) – čini je jaka osnova koja pomaže u povećanju snage;
  - expanded RopePro materijal – prošireni potplat smješten na središnjem dijelu gornjišta sa super-prianjajućim materijalom obloženim gumom koji osigurava trajnost i štiti tenisicu te
  - apsorpcija i ublažavanje udaraca - inovativni sustav za ublažavanje udara koji omogućuje znatno bolju pokretljivost tijekom vježbi, posebice prilikom trčanja i skokova.

   

   

  IZIPIZI-Noel-SunGlacier cr

  Izipizi
  laredoute 103130823875294
  La Redoute