Dominik nakit / savršen u svakoj prigodi!

  Ove sezone u modnom su fokusu statement komadi nakita koji ističu retro ženstvenost, ali i detaljnu obradu: upravo takav nakit možete naći u zlatarnicama i srebrnarnicama Dominik. Ovaj domaći brend nudi predivne komade nakita za svaku priliku, a trenutno traju i super sniženja: 50 posto na srebrni nakit, te 20 posto na vjenčano prstenje!

  22U galeriji možete vidjeti dio ponude, te primijetiti da nude jednostavne, te detaljnije ukrase i to ne samo prstenje, već i atraktivne broševe. Neki su u bojama, neki jednobojni, no svima je zajednička posvećenost detaljima i vrhunskoj obradi.

   

  226


  Top savjeti kako kombinirati Dominik nakit:
  - Uz malu crnu haljinu možete kombinirati šarene broševe i prstenje, bez obzira koje su boje jer ta jednostavna kreacija voli mix & match!
  - Uz bijelu košulju pasat će nekoliko broševa na ovratniku, te prstenje u srebrnim i zlatnim nijansama.
  - Volite li minimalizam možete birati između jednostavnih komada koji će vam dati dozu elegancije, a takav nakit ujedno je lako kombinirati s nakitom koji već nosite.
  - Ukoliko volite miješanje stilova, izaberite neki od ukrasa inspiriranih cvjetnim motivima, u bojama prirode - crvenoj, zelenoj, plavoj…
  - Dominik nakit ujedno možete nositi u svečanim prigodama jer je elegantan, trajan i odaje dojam glamura.
  - U trendu su eklektični stilovi koji podrazumijevaju mnogo komada nakita, a popularno je i nošenje prstenja na svakom prstu - u ponudi Dominik zlatarnica i srebrnarnica možete birati komade koji se lako nose zajedno, bilo da su šareni ili jednobojni. 

   

  vjancano1


  Dominik zlatarnice i srebrnarnice nastale su kao rezultat ljubavi prema vrhunskom nakitu i predanosti obitelji Sever. Strast prema profinjenom i lijepom pretvorila se u pravu stilsku avanturu i tu nastaje priča koja traje i razvija se već niz godina. Zlatarnice Dominik su mjesto gdje u potpunosti realizirate svoje želje, one zauvijek obilježavaju vaše najvažnije dane, dok u srebrnarnicama Dominik svaka moderna žena svoju maštu pretvara u stvarnost i svaki kupac pronalazi ono nešto. Vođeni misijom strast i ljepota, mi se obavezujemo da ćemo s vama nastaviti stilsku avanturu!

  Blistave Dominik kolekcije srebrnog i zlatnog nakita uvijek su elegantne i posebne, sa svojstvenim stilom naglašenim u detaljima. Odlikuju se profinjenim i modernim dizajnom nosivim u svim prigodama. Dominik nakit je uvijek u trendu sa svjetskim modnim zbivanjima, te ćete njime s oduševljenjem upotpuniti svoj cjeloviti styling. Ne trebate čekati posebne trenutke, s našim nakitom unosite dašak glamura u svakoj prilici, svakodnevnim ili u posebno svečanim momentima.

   

  123456791112233455111112113114222223224225228300

  Vjenčano prstenje

   

  vjancano1vjencano1vjencano2vjencano3vjencano4vjencano6vjencano7vjencano10vjencano22