Diorshow make-up // SPRING LOOK 2024. - serum, sjenilo i olovka za oči

  Pod vodstvom kreativnoga genija Petera Philipsa, Dior donosi proizvode koji transformiraju i ističu ljepotu očiju.

  M023 DIORSHOW 24 M01F Main with Product NEW SW F39

  - Ova kolekcija donosi moćnu šminku za oči: fantastične nijanse sjenila i vrhunske formule. Možete boldati look vodootpornom Diorshow olovkom i istaknuti trepavice uz novi Diorshow Maximizer 4D - kaže Philips.

  Nova kolekcija vraća kultne proizvode - serum, sjenila i olovku za oči. Naravno, u inovativnom i couture duhu. Ambasadorica brenda je karizmatična glumica i model Deva Cassel, koja je stala pred kamere fotografa Richard Burbridgea i pokazala nezaboravna lica Dior žene.

  M023 DIORSHOW 24 P01E GAMME MONO CROP L4 F39

  Diorshow Maximizer 4D: Savršena baza za trepavice do neba

  Od 2010. godine, Diorshow Maximizer primer serum pojačava trepavice i ističe oči. Od volumena do uvijenosti i definicije, njegova nova formula sada je još učinkovitija, pružajući četvrtu dimenziju: dužinu. Tekstura nalik balzamu omata trepavice i trenutačno povećava učinkovitost maskare. Formula je obogaćena ekstraktom plavog cvijeta koji daje mekoću i sjaj, ekstraktom cvijeta pamuka za revitalizaciju trepavica te hranjivim uljem cvijeta kamilice.

  M023 DIORSHOW 24 P03F DUO MONO DUO LINER L4 F39

  Diorshow Mono Couleur: Eksplozija boja na kapcima

  Od nježnih do smjelih, Diorshow Mono Couleur sjenila osvajaju kapke bojom i kremastom teksturom. Visoko pigmentirana i dugotrajna, mogu se nanositi prstima ili četkicom, savršeno se blendajući za intenzivnu i postojanu boju. Formula je obogaćena vodom plavog cvijeta, koja osigurava udobnost prilikom nanošenja, i uljem bora koje pridonosi mekoći.

  Naposljetku, pametna četkica u obliku latica cvijeta omogućuje lako i intuitivno nanošenje, od suptilne linije uz trepavice do raskošnog sloja na cijelom kapku. Diorshow Mono Couleur sjenila dostupna su u paleti od 20 nijansi sa četiri spektakularna finiša - sjajnim, satenskim, metalik i mat.

  diorshow olovka

  Diorshow Stylo: Intenzivna crta bez kompromisa

  Za besprijekoran i postojan look, tu je vodootporna Diorshow Stylo olovka za oči koja obećava intenzivnu boju do 24 sata. S ultra-kremastom teksturom koja klizi po kapku, ova olovka se prilagođava svakom stilu - od suptilnih linija do dramatičnih efekata. Ugrađeno šiljilo omogućuje precizne crte pri svakom nanošenju.

  Novo lice: karizmatična Deva Cassel

  Glumica i model Deva Cassel ove sezone utjelovljuje Diorshow ženu. Očaravajuća, s hipnotizirajućim, izražajnim i prodornim očima, ona nosi naslijeđe kuće i neodoljivo privlači pažnju. Novu muzu snimio je i fotografirao Richard Burbridge, koji niz godina blisko surađuje s Peterom Philipsom i kućom Dior. Kampanja dočarava energiju modne revije, s igrom svjetla i sjene u couture atmosferi.