Dior Addict Fluid Stick

  Formulom, osjećajem i teksturom novi se Dior Addict Fluid Stick smjestio između ruža i sjajila, upakiran je kao sjajilo s dizajnom ruža za usne… Dolaze u 16 nijansi koje izvrsno pokrivaju, ostaju vjerni nijansi u tubi, te su gušći od klasičnog sjajila. Mogu se nanositi u jednom sloju, pošto su visoko pigmentirani. Imaju visoki sjaj, ali ne i težinu ruža, na usnama se gotovo ne osjete. Osim toga krase ih maksimalne, duboke boje.

   

  Dior-Addict-Fluid-Stick-Spring-2014-Collection-01

   


  Dolaze u nijansama: Wonderland, Aventure, Mirage, Minuit, Intrigue, Mona Lisette, Vie D’Enfer, Open Me, Beige Lie, Artifice, Kiss Me, Magique, Rieuse, Frisson, Whisper Beige.

  Boje su izabrane prema trendovima, sofisticirane su i vrlo moderne, te namijenjene brojnim tonovima kože i kose. Sam Christian Dior davno je rekao: - naš dizajn i nijanse moraju biti nešto posebno, impozantno, simbol nove mode, kao i na naslovnicama svih magazina - . Očito je da njegova vizija živi i dalje.

  U kampanji za Dior Addict Fluid Stick pojavljuje predivna Sasha Luss, a fotografije možete vidjeti ovdje.

   

  Dior-Addict-Fluid-Stick-Spring-2014-Collection-02Dior-Addict-Fluid-Stick-Spring-2014-Collection-03Dior-Addict-Fluid-Stick-Spring-2014-Collection-04

   

  CIJENA: 237 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama