DIANA VILJEVAC // mini haljine, saten i moćna ramena u novoj kolekciji za odvažne cure

  - Otkada sam otvorila dućan u Dežmanovoj 4, osim ugodnog iskustva i lijepih haljina, poželjela sam svojim klijenticama ponuditi mogućnost da u samo jednoj posjeti izaberu kompletan outfit. Nakon višemjesečnog stvaranja i vrlo turbulentnog i radnog ljeta inspiraciju sam pronašla upravo u znatiželji žena koje i klasične komade nose na svoj način i tako im daju personalizirani duh – komentira Diana Viljevac.

  kolaz 4

  Dizajnerica predstavlja nove chic kreacije, haljine, kapute i party komade te forme za cure koje se žele osjećati lijepo i elegantno.

  Viljevac2021 19

  Ženstvenost je naglašena na satenskim kreacijama, ali i tamnim sakoima s pojačanim ramenima.

  Viljevac2021 5

  Asimetrija je očita na haljinama s naborima, dok su kombinezoni ultra lepršavi.

  Viljevac2021 15

  - Svaka kolekcija je priča za sebe i uvijek je potrebna prilagodba mjestu i vremenu u kojem živimo, publici koja nas prati i dizajnu koji je trenutno tražen. Uvijek volim ponuditi svoje viđenje mode za nadolazeću sezonu, prilagođavajući se kroz boje i materijale, ali nudeći suprotnost u dizajnu i krojevima. I u ovoj kolekciji predstavljene su mini haljine jer ne vidim razlog da se iste ne nose i u hladnoj sezoni, posebno ako ih pametno kombiniramo i dodatno ukrasimo novom linijom remenja koja još elegantnije naglašava liniju ali i jednobojnu odjeću – javlja Diana.

  Foto: Karmen Poznić
  Model: Pavla P. ( Talia models)
  Make up: Matea Beranek
  Frizura: Lidija Štokić ( Hairvetica)

  kolaz 1kolaz 2kolaz 7kolaz 9kolaz 12kolaz 13Viljevac2021 7Viljevac2021 8