DIANA VILJEVAC jesen/zima 2023. // igra punih i transparentnih ploha uz chic aplikacije

  - U svakoj kolekciji trudim se pružiti raznolikost kako bi svaka žena pronašla model za sebe, ali ovoga puta izbor je proširen haljinama obilježenima dozom ekstravagancije jer osjećam da smo spremne za pomicanje granica. Znam da je dizajniranje kolekcije jednostavnih, minimalističkih modela sigurna zona, ali ovu godinu želim završiti bez granica svoje mašte i odlučila sam joj se prepustiti. Osjetila sam potrebu ponuditi našim ženama još više i motivirati ih da naglase svoju ljepotu kroz vrlo unikatan modni izričaj, pritom spajajući ideje iz samih početaka moje karijere s modernim, pročišćenim dizajnom kojemu sam vjerna dugi niz godina - komentirala je Diana Viljevac.

  IMG 4489

  Među kreacijama ističe se crna strukirana forma, sa satenskim, bogatim nabiranjima na struku i dekolteu te igrom punih i prozirnih ploha. Dinamiku ističu perle i viseće aplikacije, koje silueti daju teatralan dojam.

  IMG 4436

  Prozirne su haljine i dalje must, odličan su začin adventskom stilu. Nadalje, tu je i kratka kreacija sličnog dizajna, radi se o haljinama za party dane i stylish zabave.

  IMG 4079

  Diana nudi i super uske i elastične haljine raznih boja, za one koje žele jednostavnost i nadogradnju posebnim nakitom.

  IMG 5502

  Snimano u ZKM-u
  Foto: Senja Vild
  Model: Sara Biuk
  Make up: Tena Bašić
  Hair:Lidija Štokić (Hairvetica)

  IMG 4843

  IMG 5049

  IMG 5264

  IMG 5289

  IMG 5343