Design news / Zagreb dobio Hysteriu

  Hysteria, novi dizajnerski dućan otvoren neki dan u središtu Zagreba, nudi kolekcije MAKS studija, Naša posla, Gooma, Poshta, Yedro, nakit bi.bi i Gorana Gulišija, Diniće Đenka Ivaniševića te dio asortimana Habiter Chic dućana. Otvorenje je održano u veseloj atmosferi uz glazbu renomiranog DJ-a E-Base-a.

   Nasa posla
  Beogradske dizajnerice Snežana Filipaš i Marija Đorđević u Hysteriu donose šarmantnu kolekciju svog brenda Naša posla. Kožne cipele, torbe i ruksaci rađeni su po starim zanatskim uputama i predstavljaju minimalizam, udobnost i kvalitetu.


  „S obzirom da je MAKS studio s godinama postao mjesto na kojem se okupljaju razni umjetnici i kreativci te predstavljaju svoj dizajn i kreativna rješenja, odlučili smo otvoriti dućan u kojem će različiti brendovi biti u ponudi tokom cijele godine. Uz razne suradnje i dugogodišnja druženja, svi smo postali prijatelji te je ovaj korak bio logičan slijed. Radi se o brendovima koji se međusobno nadopunjavaju, a ipak svaki funkcionira sam za sebe.“ objasnila je Saša Maksimiljanović, dizajnerica MAKS studija. Iza Saše je još jedan brend, bi.bi ● manufacture, koji potpisuje s dizajnericom Goranom Gulišijom.

   Gooma
  Gooma


  Gooma, Yedro i Poshta brendovi su kojima je ekologija na prvom mjestu, recikliraju materijale i kreiraju cool suvremeni diyajn. Sve poznatiji Dinići splitskog dizajnera Đenka Ivaniševića nastali su kao odgovor na hrpu ekstrudiranog polimera za dječju igru. Ideja je zajedničko vrijeme djece i roditelja kroz slaganje i bojanje dinosaura. Pakiranje je napravljeno kao bojanka, a dinosaur kao slagalica i predmet za bojanje.

    hysteria1hysteria3hysteria5Yedro
  Yedra