Dekorativa dosje / zelena, zlatna i crvena

  Chanel je predstavio idealan proljetni look u sklopu Cruise kolekcije na Kubi, Guerlain je redizajnirao svoju super-luksuznu Parure gold kolekciju, Max Factor se prisjeća Marylin Monroe ekskluzivnom kolekcijom crvenih ruževa, a L'Oreal Paris njeguje naše trepavice i obavija ih u samozatajnu crnu novom glamuroznom limited edition maskarom Superstar Red Carpet.

  CHANEL
  Chanel @ Kuba / Backstage Beauté
  Défilé Croisière 2016-17 / Foto: Benoît Peverelli.


  Nježan ton ružičaste, neodoljivi bronzer i linija podvučena zelenom olovkom prijedlog je Chanel kuće s Cruise predstavljanja kolekcija nedavno na Kubi. Ten je lagano blistav, fokus je na očima i eteričnim proljetnim nijansama.

   

  ElixirLipStick BlackBullet MarilynBERRY FINAL

  Uz Max Factor Marilyn Monroe kolekciju ruževa, svaka žena može pronaći svoju glamuroznu crvenu.
  - Marilyn Ruby Red – originalna nijansa koju je Marilyn obožavala. Snažna, čista crvena koja pristaje gotovo svima.  

  - Marilyn Sunset Red za tople i maslinaste tonove kože.  
  - Marilyn Berry za hladne i svijetle tonove kože. Ruž ima plavi pod ton koji je komplementaran hladnom tonu tena.
  - Marilyn Cabernet – bogata nijansa crvene sadrži ljubičaste pod-tonove i pristaje svijetlim i tamnim hladnim tipovima tena, tamne kose. 

  pack superstar red carpet cb s cr

   
  L'Oreal Paris je službeni make-up brend filmskog festivala u Cannesu još od 1997. godine. Inspiriran čarolijom filma i glamurom svojih ambasadora ljepote, kompanija predstavlja proizvod za #redcarpet look - limited edition maskaru Superstar Red Carpet. Cijena: 111 kn, drogerije.

   

  2015 PARURE GOLD MANNEQUIN INTERNATIONAL Matiere


  Obnovljena je Guerlain Parure gold linija pudera i L'Or (zlatna baza): Parure gold sadrži zlato i ekstrakt mirte, za sjaj i efektivno pomlađivanje, za blistavi mladenački sjaj lica. Ujednačen, odmoran i poboljšan, ten je posvijetljen. Formula sadrži i kolagen te elastin booster, ekskluzivnu tehnologiju koja se bazira na hexapeptidima koji sadrže aktivne sastojke za poticanje elasticiteta kože koji ga održava mladolikim. Cijene: Parure Gold fluid 579 kn, Parure Gold kompakt 589 kn, L'Or baza 459 kn, Douglas i Muller.

  PARURE GOLD DUO DDPPARURE GOLD TEXTURES DDP