Dekorativa dosje / super parfemi & maskare

  Elizabeth Arden donosi još jedan Green Tea miris, ovoga puta to je osvježavajući Cucumber, Guerlain ima novi cologne za muškarca - L'Homme Ideal, dok su u poznatu zagrebačku niche parfumeriju TOP stigli izvrsni noviteti: Heeley Phoenicia, te Juliette has a gun Luxury collection Oil Friction i Moon Dance. Tu su i nove maskare – Guerlain predlaže svoju novu Maxi Lash So Volume, a MAC Haute and Naughty Too Black maskara i Haute & Naughty Waterproof. 

  green tea cucumber


  Elizabeth Arden donosi još jedan miris iz svoje poznate kolekcije Green Tea s osvježavajućim tonovima krastavca, lubenice, nerolija i francuske ljubičice... a u bazi je neodoljiv mošus. Cijena: 100 ml 199 kn, Dm, Martimex, Anabella u Splitu.

   

  phoenicia

  James Heeley će vas svojom novom parfemskom kreacijom, Phoenicia, odvesti na imaginarno olfaktivno putovanje Fenicijom. Parfem je inspiriran tom antičkom zemljom koja se prostirala obalom istočnog Sredozemlja, na teritoriju današnjeg Libanona (antički Babylon), Izraela i Sirije. Feničani su bili iznimno vješti obrtnici i nevjerojatno bogati trgovci. Trgovali su finim tkaninama (oni su izmislili tirijsku purpurnu boju), staklom, keramikom, broncom, srebrom i zlatom, ali i kvalitetnim vinima. Feničani su u Europu donijeli egzotično voće, kao što su datulje, razne do tada nepoznate začine i dragocjena drva koja tvore ovaj topli i puni ekstrakt parfema.
  Note datulje (botaničko ime: Phoenix dactylifera) i suhih grožđica kriju se u srcu ove parfemske kreacije. Prate ih mirisi egzotičnih, dragocjenih drva koje sadržavaju sandalovina i agar, a naglašavaju ih note zadimljene breze i javanskog vetivera.
  Phoenicia je otmjen, luksuzan parfem koji odiše toplinom i dočarava bogatstvo antičke civilizacije, ali u maniri Heeley parfema, donoseći istovremeno profinjenu, suvremenu notu.

   

  juliette has a gun oil

   


  Juliette has a gun Luxury collection
  Oil Friction
  Zahvaljujući bogatstvu sastojaka koji ga sačinjavaju, ovaj parfem prožet je gotovo hipnotičkom magijom. Kraljevski eliksir u kojem se crveno zlato i šafran stapaju sa žutim zlatom i irisom.
  Pakiranje: zlatni sitotisak sastavljen od pravog zlata u kombinaciji sa svjetlosnim efektom ogledala na poleđini. Sjajni zlatni čep daje dodatnu dozu luksuza ovoj bočici. Olfaktorna obitelji: orijentalni chypre
  Piramida: u vrhu je esencija bergamota s Kalabrije, u sredini su absolut ambre, absolut tuberoze, iris, šafran, labdanum, esencija pačulija, a u bazi absolut vanilija s Madagaskara, esencija sandalovine, papyrus ulje.

  moon-dance-juliette-has-a-gun
  Moon Dance

  Ova lunarna, tajanstvena i magnetična olfaktorna kreacija poigrava se kontradikcijama i kontrastima. Mračan, no istovremeno blistav miris. Pakiranje: srebrni sitotisak sastavljen od pravog srebra u kombinaciji sa svjetlosnim efektom ogledala na poleđini. Sjajni srebrni čep daje dodatnu dozu luksuza ovoj bočici. Olfaktorna obitelj: cvjetni chypre
  Piramida: u vrhu je esencija bergamota, u sredini su absolut ljubičice, esencija ruže, absolut tuberoze, esencija pačulija, a u bazi mošus, animalni akord.

   

  guerlain ideal cologne


  Slavni parfumer Thierry Wasser osmislio je kreaciju Guerlain L'Homme Ideal Cologne – radi se o energiji citrusa, naranče i bergamota, muževnom bademu, klasici mošusa, kao i neodoljivom vetiveru. Miris spada u drvenasto-citrusne. Cijene: 50ml 479 kn, 100ml 669 kn.

   

  VELUXE A TROIS HAUTE NAUGHTY TOO BLACK LASH Black 300

  U Mac ovog kolovoza stiže kolekcija À TROIS – osim ruževa, sjajila i inovativnog trio sjenila u egzotičnim, zavodljivim tonovima, tu su i dvije maskare za čaroban pogled: Haute and Naughty Too Black maskara - 182,90 kn i Haute & Naughty Waterproof maskara – 182,90 kn.

  VELUXE A TROIS beauty 300

   

   

  Guerlain Maxi Lash So Volume ima malo zažiljenu silikonsku četkicu i njegujuću formulu. Obećava mega trepavice u samo nekoliko poteza i duboku crnu boju. Formula je nježna, kremasta i bogata uljima koja crnu boju čine intenzivnom. Četkica od elastomera bez problema klizi po trepavicama i zahvaljujući svom obliku, obavija svaku trepavicu, čak ni one najmanje u kutevima očiju kako bi ih sve senzacionalno uvinula. Cijena: 259 kn.

  Retroviseur 5 104 TG CD

   

  guerlain ideal cologne


  Slavni parfumer osmislio je kreaciju Guerlain L'Homme Ideal Cologne – radi se o energiji citrusa, naranče i bergamota, muževnom bademu, klasici mošusa, kao i neodoljivom vetiveru. Miris spada u drvenasto-citrusne. Cijene: 50ml 479 kn, 100ml 669 kn.