Dekorativa dosje / Kendall & Ariana

  Vrijeme je za novu hot maskaru: Estee Lauder donosi Sumptuous Knockout čije je lice zgodna Kendall Jenner, a Bobbi Brown najavljuje Eye Opening kreaciju za ultra crnu nijansu. Istovremeno MAC je objavio skorašnji dolazak mini Viva Glam kolekcije koju potpisuje slavna Ariana Grande.  

  kendall estee

  Estee Lauder Sumptuous Knockout maskara ima posebno dizajniranu četkicu koja razdvaja, uvija i definira svaku dlačicu. Posebno osmišljena tekstura iznimno crnih pigmenata produljuje, uvija i naglašava trepavice od korijena prema vrhovima. Maskara je dostupna u Douglas, Muller i Anabella parfumerijama po cijeni od 228 kn.

  estee-lauder-sumptuous-knockout-defining-lift-and-fan-mascara-blackbobbibrown Eye Opening Mascara open SS16 RGB EETT01 cr

  Pri kreiranju maskare vizažistica svjetskoga glasa Bobbi Brown uvijek vodi računa ne samo o efektu koji želi postići nego i o onome što želi izbjeći. Nova Eye Opening maskara pruža volumen i gustoću iznimno crne boje, bez grudica i mrvljenja. Zbog svoje iznimne teksture, idealna je za nanošenje u više slojeva čime sami dozirate intenzitet i konačni efekt. Dostupno na Bobbi Brown prodajnim mjestima (Douglas Trg i Arena u Zagrebu; Anabella u Joker centru Split) za 247 kn.

   

  VGSS16 AMBIENT NOBLURB LOWRES

  U veljači u zagrebačko MAC prodajno mjesto dolazi nova VIVA GLAM Ariana Grande kolekcija: zvijezde su Deep Dark plum Matte ruž (151,90 kn) i Light pink shimmer sjajilo (159,90 kn). Sav prihod od prodaje Viva Glam kolekcija ide za pomoć ženama, muškarcima i djeci koji su oboljeli ili su ugroženi HIV-om ili AIDS-om.

  VGSS16 STANDARD NOBLURB LOWRES