Dašak povijesti Zagreba u mirisima za dom

  Zagreb ima svoje mirise i kolekciju esencija i svijeća za dom: Notes of Zagreb dolaze pod imenima specifičnima za metropolu kao što su The Witch of Grich (Grička vještica), The Golden Bull (Zlatna bula), Upper Town (Gornji grad), The Well of Life (Zdenac života), Secret of the Bloody Bridge (Tajna Krvavog mosta)…

   Notes of Zagreb web cr


   „Secret of the Bloody Brigde“ miris je Zagreba u proljeće. Obiluje notama jasmina, đurđica, ruže, lipe, magnolije i jorgovana. Za one koji ne vole jake cvjetne note idealan je „The Floral Square“, koji u kombinaciji s anisom i cvjetnim notama daje interesantan miris svježine i oštrine, te djeluje umirujuće. Proljeće u Notes of Zagreb donosi i nešto za ljubitelje svijeća. „Le Jardine de Lenucci“ prostor će obogatiti mirisima ruže, peonije i pačulija. Notes of Zagreb ponuda su dućana u Skalinskoj 2.

   

  Notes spring 2 web cr


  - U ponudi branda mogu se pronaći difuzori sa štapićima za kuću, mirisne svijeće od soje s drvenim fitiljem, sprej za prostor, sprej za tkaninu, parfemi za pse i refili za difuzore. Mirisi Notes of Zagreb ujedno su i idealan suvenir jer svaki od njih predstavlja znamenitost ili dio povijesti koja se veže uz glavni grad. Nit vodilja je ponuditi građanima i svim posjetiteljima jedinstveni proizvod koji će ih asocirati na neku od znamenitosti grada Zagreba, njegove činjenice i bogatu povijest – komentirala je  Alma Pavetić, jedna od osnivača branda Notes of Zagreb.

  Notes spring cr