Crna KRALJICA 1, 2, 3... @ Skoko kampanja

  Raskoš je njegov potpis, a bome i crna: slavni modni dizajner Ivica Skoko predstavlja novu kampanju s Lucijom Beden kao zaštitnim licem. Ona je ovdje ljepotica, plesačica, zavodnica... a haljine – dotjerane ručnim radom i lepršavim detaljima te aplikacijama koje šire ženstvenu i moćnu dinamiku.

    Kampanja Ivica Skoko FW2016 17 WEB 6


  - Ideja nam je bila pokazati bezvremensku ljepotu žene koja se u ovim haljinama osjeća nesputano, ženstveno, senzualno i pomalo drsko. Ovo su kreacije za posebne trenutke u kojima se žene koje ih nose tako trebaju i osjećati – izjavio je Skoko.


  Franjo Matković potpisuje fotografiju, za makeup i styling Lucije Beden (Talia model) u kampanji zaslužna je Ivana Bilandžija Billy dok frizuru potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy.

   

  Kampanja Ivica Skoko FW2016 17 WEB 1

  - Inspiraciju za ovu kampanju sam pronašao u Degasovim slikama balerina. Želja mi je bila prikazati kreacije u pokretu kada do izražaja dolazi sva njihova raskoš te ih vizualno pomaknuti prema slikarstvu i tako postići pomalo nadrealnu i bajkovitu atmosferu – Franjo Matković.

  Kampanja Ivica Skoko FW2016 17 WEB 2Kampanja Ivica Skoko FW2016 17 WEB 3Kampanja Ivica Skoko FW2016 17 WEB 4Kampanja Ivica Skoko FW2016 17 WEB 5