COOL SURADNJE // finski MARIMEKKO i japanski UNIQLO donose kolekciju u znaku predivnih MOTIVA

    Finski brend Marimekko jedan je od onih koje vole cool ljudi sa smislom za dizajn i estetske preferencije (brend ima i liniju za interijere, postoji od 1951.), dok je Uniqlo napredni japanski brend koji je osnovan prije 70 godina, a danas je jedan od najzanimljivijih (primjer je suradnja s Rogerom Federerom). Sada te dvije kompanije imaju predivan kreativni prijedlog. Ako voliš Marni, sviđat će ti se i ovo!

    Uniqlo Marimekko A Line Sleeveless Dress

    Točke, kontrastne plohe i basic forme prijedlog su nove kolekcije. – Vjerujemo da smo napravili nešto posebno te da ćemo svakodnevno u život pojedinca unijeti veselje – komentirala je Tiina Alahuhta-Kasko, CEO brenda Marimekko. Japanska jednostavnost i praktičnost dizajna poklapa se s finskim smjernicama i željom za user-friendly lifestyle okruženjem. Tako je i s odijevanjem, sve mora biti praktično, dostupno i podređeno nama. 

     Uniqlo Marimekko A Line Sleeveless DressUniqlo Marimekko A Line Sleeveless DressUniqlo Marimekko A Line Sleeveless DressUniqlo Marimekko A Line Sleeveless DressUniqlo Marimekko A Line Sleeveless DressUniqlo Marimekko A Line Sleeveless DressUniqlo Marimekko A Line Sleeveless Dress