COOL projekti / Ženski rokovnik 2017.

  Ženski rokovnik za 2017. godinu predstavljen je jučer na Zagrebačkom Velesajmu, u sklopu Interlibera, pod sloganom Žena ženi nije vuk. Inspiracija za slogan i ovogodišnju temu bile su sve žene, njih više od 50, koje su od 2009. godine stvarale, osmišljavale i dizajnirale Ženski rokovnik.

   02 Zenski rokovnik 2017 On a bad day

  - Kada sam 2009. godine nakon neuspješne potrage za funkcionalnim i inspirativnim rokovnikom kreirala prvi Ženski rokovnik, nisam niti mogla sanjati u što će ta moja ideja prerasti i kako će narasti - izjavila je Dunja Tadić, idejna začetnica i vlasnica brenda Ženski rokovnik. - Činjenica je da je Ženski rokovnik tijekom svih tih godina postao uistinu velika ženska priča. Uspjehu ovog rokovnika doprinijele su žene koje ga kupuju i koriste te one koje ga godinama stvaraju i rade na njemu. Stoga je i ovogodišnji slogan Žena ženi nije vuk izraz zahvalnosti svim tim ženama, ali i podsjetnik svima nama kakve možemo i moramo biti - .

  14 Zenski Rokovnik


  Književnica Ingrid Divković autorica je inspirativnih citata koji se nalaze u unutrašnjosti svakog rokovnika, a također je i kreatorica posebnog, limitiranog izdanja Ženskog rokovnika za 2017. godinu.
  Naslovnica s inspirativnim citatom Believe in miracles nastala je u suradnji sa četiri žene: Nataša, Jelena, Marija i Nevena poznatije kao The Frajle primjer su ženskog zajedništva i međusobne podrške.

  01 Zenski rokovnik 2017 Follow your dreams03 Zenski rokovnik 2017 Ingrid04 Zenski rokovnik 2017 The Frajle06 Zenski rokovnik 2017 Cvijece08 Unutarnji detalj09 Unutarnji detalj