COLOR_info // natural PASTELI u outfitima od glave do pete

    Prirodni tonovi neodoljivi su u pastelnoj varijanti, a ako u priču ubacimo plise i svilu, sve skupa dobiva izuzetno ženstveni dojam – dokazuje Ophelie Guillermand, koja je za novi Elle Italy isprobala trendove sezone. Stilistica Carola Bianchi smjestila je na njezinu glavu mega šešir, slamnati dakako, što podsjeća na prošlogodišnje ludilo za velikim pokrivalima za glavu.

    Ophelie Guillermand Editorial03

    Nismo se baš daleko odmakli, jer super je sakriti se od sunca i biti stylish! Naravno, kontrolirat ćemo dimenzije šešira, stoga je onaj koji baca sjenu na lice idealan dodatak za sunčane dane. Na fotkama su brendovi – Valentino, Tod's, Louis Vuitton, Marni… i divne suknje, bluze, teksture i ine stilske delicije.

    Inspiracija su i te zemljane boje koje u pomalo ispranom, pastelnom svijetu nose jednu sofisticiranu eleganciju. Fotke je radio Tom Schirmacher. 

    Ophelie Guillermand Editorial03Ophelie Guillermand Editorial03Ophelie Guillermand Editorial03Ophelie Guillermand Editorial03Ophelie Guillermand Editorial03Ophelie Guillermand Editorial03Ophelie Guillermand Editorial03Ophelie Guillermand Editorial03Ophelie Guillermand Editorial03