COLOR.drama / 5 beauty super-stilova

  Boja je u fokusu u novoj Avonovoj liniji Mark: ističu čak 50 % više pigmenta koji osiguravaju snažnu boju za kreativno, artističko make-up izražavanje. Lice je platno, a make-up teksture kistovi i boje čine njihov super-alat. Brend donosi 5 odličnih lookova u bojama, koji se mogu rekreirati svakodnevno. S proizvodima za usne, oči, lice i nokte, Mark je rezultat Avonovih istraživanja i investiranja u inovacije kroz protekle 2 godine.

   zena1 cr


  Mark portfolio dizajniran je kako bi inspirirao, donoseći na tržište najnapredniji cutting-edge makeup, inovativne teksture, moderne nijanse i zanimljive novitete koji će ženama širom svijeta omogućiti da slave svoju individualnost kroz makeup – Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.


  Kolekcija uključuje Spectralash maskaru (aplikacija moguća u tri stupnja, tuševe, olovke za oči, pudere i podloge, sjajila i ruževe za usne, lakove za nokte, rumenila, sjenila za oči, korektore, bazu za sjenilo, sprej za fiksiranje mak-upa, maskare, proizvode za oblikovanje obrva i još mnogo proizvoda koji će olakšati svakodnevno šminkanje.

   

   

  MARK. zena 2 crMARK. zena 2 crMARK. zena 2 crMARK. zena 2 crMARK. zena 2 crMARK. zena 2 cr