Chic Nouveau kampanja / Robert Sever

  Modni dizajner Robert Sever i njegov poslovni partner Branko Basletić poželjeli su kampanju koja otkriva, osim lijepe odjeće, i neke emocije, pa su modeli Iva Marušić (Talia model) i Ivan Pižeta snimljeni u pokretu, u raznim prostorima, pozama i svakako s brojnim facijalnim ekspresijama… Fotografiju potpisuje izvrsna Mare Milin. Baš kao što odjeća otkriva naše stanje uma - u sjajnim Robertovim haljinama svatko otkriva o sebi da se brine o izgledu i da je njoj ili njemu stalo do izgleda, što je ne samo poželjno već i hvalevrijedno, tako i svakidašnje poze, u kojima protagonisti kao da su uhvaćeni slučajno, fotografijama daju onaj jedan svakodnevni štih.

   

  RS10

   

  No, ova odjeća može i ne mora biti svakodnevna. Sever, poznat po sjajnim tkaninama i posebnim detaljima, često inzistira na pristupačnosti kroja, tako da njegova Chic Nouveau kolekcija ima više namjena -  nosi se danju i noću, uvijek djeluje posebno i uglađeno, a opet tako praktično i nosivo. Tu je mnogo svile, te predivne tkanine koja upravo muškoj kolekciji daje jedan retro &  dandy prizvuk. Kolekcija je namijenjena svima koji vole nešto posebno, upečatljivo, lako za kombiniranje, ali i - domaće.

   

  RS1

   

  - Uvijek vrlo jasno znamo što želimo, ali isto tako na putu do cilja smo vrlo sretni kada neki spontani trenutak odvede kreativnost u nekom novom smjeru. Mare je svojim pristupom i estetikom odlično uhvatila ideju koju smo prezentirali i interpretirala ju kroz svoju prizmu. Ideja je bila da odjeću koja je visoko estetizirana snimimo na vrlo jednostavan način, da ju prezentiramo kao nešto životno, a ne kao nešto što postoji samo u editorijalima. Nešto kao davanje realnog i životnog momenta fantaziji. Riječ je opet o kontrastu, a kontraste jako volimo! - istaknuo je Robert Sever.

  Sljedeću kolekciju Sever i Basletić predstavit će u sklopu Fashion.hr-a, koji će se održati od 26. do 29. ožujka u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma.

   

  RS2

  Fotografija: Mare Milin
  Asistent fotografa: Zvonimir Ferina
  Styling i art direction: Robert Sever i Branko Basletić
  Asistentica stilista: Suzana Vuksan
  Make up: Ana Rajić
  Frizure: Robert Sever

  RS3RS4RS5RS6RS7RS8RS9rs11RS12RS13rs14