Chic interijeri / detalji domaćih autora

  Trebate li neku svježu ideju za update vlastita četiri zida? Poznati domaći autori olakšat će vam "muke": Vedran Kirin predstavio je staklene tanure Cabinet.K., a Mirjana Mikulec kolekciju ručnika od organskog pamuka i bambusa.

   KIRIN1

  Produkt dizajner Vedran Kirin izložbom tanjura u Divas Bistrou predstavio je svoj novi brend Cabinet.K: unikatni stakleni tanjuri rađeni su tehnikom decupage te ručno dorađivani printevima koje je autor iscrtao na listovima starih enciklopedija. - Izrada dizajnerskih tanjura je nešto što me već godinama zanima i općinjava. Razmišljajući o motivima i izradi, odlučio sam stvoriti potpuno novi brend i odmaknuti se od Habiter Chica. Za predstavljanje cijele nove priče odabrao sam izložbu u Divas Bistrou na kojoj se idealno može vidjeti presjek prve kolekcije Cabinet.K. U pripremi su i ostali proizvodi koji će nadopuniti asortiman ovog novog brenda, a već razmišljam i o zimskoj kolekciji staklenih tanjura koja će biti potpuno drugačija od ove danas prikazane - ispričao je Vedran Kirin, dizajner Cabinet.K. U ponudi ovog novog brenda nalaze se unikatni tanjuri, mirisne svijeće, dizajnerske lampe i autorske majice.

   Mirjana Mikulec rucnici-4858

  Nakon mirisnih svijeća, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec kreirala je vlastitu liniju ručnika. - Željela sam se odmaknuti od uobičajenih, pomalo dosadnih ručnika kakve najčešće viđamo u kupaonicama i pokazati da i oni mogu biti detalj koji će vizualno oplemeniti prostor. Pazila sam da budu dovoljno neutralni kako bi odgovarali svim stilovima i ukusima, ali i  elegantnog izgleda. Tako je zapravo nastala cijela linija ručnika s mojim potpisom i nadam se da će se svidjeti mnogima – izjavila je autorica. Foto: Darko Mihalić.

   

  KIRIN2
  Kirinovi Cabinet.K. tanjuri

  KIRIN3KIRIN4MIKULEC2 crMIKULEC3 cr

  Ručnici Mirjane Mikulec

  MIKULEC4KIRIN5MIKULEC1KIRIN6KIRIN7KIRIN11