CHARLIE DESIGN & MARE MILIN // bijela romansa u svijetu nježne art elegancije

  Loredana i Mare su tim koji često donosi novu etapu stilske igre, Lori sa svojim hibridima odjevnih predmeta, a Mare fotografijom. - Kampanja Proljeće _ Ljeto 21, Dream On, predstavljena je kao modni editorijal, jer je Lori zaljubljenik u modne editorijale s konceptom, a Mare je autorica nebrojenih editorijala pamtljivih po svom izričaju – objavljeno je povodom nove kampanje.

  spread 00

  Fotografije imaju snažan bijeli doživljaj, baš kao i sami tekstil, oblikovan u karakteristične Lorine art kreacije. Modni prijedlozi su fluidni, mekani, ponekad od zgužvanog tekstila koji tako nježno, spontano opisuje siluetu.

  spread 01

  Lori donosi praktične kreacije, iako umivene u art modu, jer dopuštaju pokret, naglašavaju dinamiku. Slojevitost bijele otkriva i razne teksture, od eterične jakne i til tajica do haljina s bretelama i kože na čizmama.

  spread 02

  Detalji na vezanje, kao i oni transparentni, silueti daju likovnu raznolikost. Dio kolekcije posveta je, kao i svaki put, dubokoj crnoj, koju Lori predlaže na art jaknama, bluzama i haljinama. Tamne kreacije otvaraju se prema kraju kampanje, odnosno editorijala.

  spread 03

  Charlie Tim
  Dizajner / Koncept _ Loredana Bahorić
  Asistenti _ Tomislav Bahorić _ Aya Vukasinović
  Foto _ Mare Milin
  Make Up Artist _ Simona Antonovic
  Kosa _ Ana Čala Višnjić / Studio Mila
  Model _ Niko Matičević / Relatum
  Cipele _ Moda Ivana

  spread 04spread 05spread 06spread 07spread 08spread 09spread 10spread 11spread 12spread 13spread 14spread 15spread 16spread 17