Boudoirke donose Sweet Fifteen kampanju

    U svom prepoznatljivom stilu, ljubiteljice retro romantike i cvjetne svile donose još jednu kampanju kojom obilježavaju petnaest kreativnih godina: Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić slave Boudoir Sweet Fifteen. - U novoj kolekciji objedinjeni su svi kreativni elementi koji su ikad stvoreni u radu brenda Boudoir. Sve haljine izuzetno su zasićene detaljima, kao da nas vodi misao - i kad je previše, nije dovoljno - ali u konačnici detalji opravdavaju svoju svrhu - izjavile su autorice.

    BOUDOIR web 13

    Kao i uvijek, iza kamere je bio Mladen Šarić, čiji rad konstantno otkriva bajkovit karakter i nježan ton. Make-up je radio Saša Joković, kosu Milena Maršić iz salona Glamour, a styling potpisuje Ivana Pavić. Njihova se raskuštrana Alisa našla u svijetu slavlja, mašni, proljeća, napuštenog raja i efektnih puderastih tonova usred magličaste atmosfere. Nosi haljine koje će poželjeti svaka princeza – tu je masa latica, ručno rađene čipke, nježnih aplikacija, volana, satena, svile… Ponegdje podsjeća na Klobučara, vidljiva je više-generacijska ljubav Čičko obitelji prema kreiranju pokrivala za glavu. Naime, baka Hela bila je jedna od pionirki u Zagrebu, na području kreiranja šešira. Umjetnost su blizanke nastavile u Radićevoj, mjestu na koje danas zalaze ljubiteljice posebno čarobne romantike.

    BOUDOIR web 1BOUDOIR web 2BOUDOIR web 3BOUDOIR web 4BOUDOIR web 5BOUDOIR web 6BOUDOIR web 7BOUDOIR web 8BOUDOIR web 9BOUDOIR web 10BOUDOIR web 11BOUDOIR web 12BOUDOIR web 14BOUDOIR web 15