Bond cure nose Sensai ruž boje ljubavi

  Vječiti šarmer i super spretni tajni agent 007 opet je na velikim ekranima, ali najjače oružje ovoga puta je u rukama Bond cura Naomie Harris, Tonie Sotiropoulou i Bérénice Marlohe. Riječ je o novom Sensai The Lipsticku u vatrenoj crvenoj nijansi pod imenom Tsuyabeni i brojem - 009.

  crvena

  - Ruž hidratizira, krasi ga visoka pigmentacija i snažna postojana boja, te uistinu pristaje svim tonovima kože iako je to crvena nijansa koja zahtijeva pažljivi make-up – istaknula je vizažistica novog nastavka sage o Jamesu Bondu - Skyfall, Naomi Donne.

  Ovo je pravi predstavnik anti-age kozmetike, jer Sensai proizvodi nastaju prvo kao teksture s njegujućim i revitalizirajućim svojstvima, a tek onda kao boja, snažan pigment i sve ostalo što tražimo od kvalitetnog proizvoda.

  eeee

  Crveni ruž jedan je od ženskih klasika i najboljih saveznika u ljepoti. Kroz prošlo je stoljeće prošao više faza – od buntovnog i naprednog animatora oslobađanja ženstvenosti u dvadesetima, pa sve do prestižnog statusa must-have proizvoda za sve one koje žele istaknuti glamuroznu stranu ljepote.

  Sensai The Lipstick ima anti-age učinak, ali i čestice svile i zlata, radi kojih na usnama ostavlja divan sjaj i bogatu boju.

  Glavni sastojci:
  - Golden Phyto ekstrakt
  - Golden Silk puder
  - Koishimaru Silk ekstrakt
  - Slojeviti Amino pigmenti
  - Pure Glow ulje

  Linija The Lipstick Sensai dolazi u 15 nijansi.

  CIJENA: 3,4 g, 410 kn

  GDJE KUPITI:
  Zagreb - Mueller na trgu bana J. J., Muller City One East/West, parfumerija Lana, Limoni Ilica 14 i 45, Dragone, Iris Kaptol centar
  Split - Limoni Joker, Mueller City Center One, Douglas Marmontova
  Rijeka - Zdravlje i Ljepota, Limoni Korzo
  Zadar - Limoni
  Dubrovnik - Mystic


  Berenice Marlohe 01
  Jedna od Bond djevojaka, Bérénice Marlohe, na premijeru filma nosila je bež ruž, a u filmu zavodi usnama boje vatre!

  Foto: PR, image.net