BiteMyStyle // modni dizajner ZORAN ARAGOVIĆ inspiriran je umjetnošću kubizma, donos kolorit i snažnu ekspresiju

  Umjetnici Georges Braque i Pablo Picasso, odnosno njihovi radovi, poslužili su kao glavna inspiracija za novu BiteMyStyle kolekciju. Uskoro će novu kolekciju predstaviti na Atelieru.

  ZFR31845

  - Ono što čini BiteMyStyle dizajn prepoznatljivim jesu jednostavni funkcionalni krojevi. Trudim se biti drugačiji i izdvojiti svoj dizajn od ostalih. Odjeća koju dizajniram vrlo je upečatljiva, jakog kolorita i neobičnih uzoraka tako da će osoba koje odjene nešto s mojim potpisom zasigurno biti primijećena – komentirao je dizajner.

  Kreacije su uglavnom napravljene od printane pamučne felpe i viskoze, a forme su uglavnom oversized kaputi, hlače, suknje te košulje s mašnama.

  ZFR31704

  - Trudim se u svaku novu kolekciju unijeti neki detalj koji će napraviti pomak od onog što sam do sada radio, a opet zadržati moj prepoznatljivi rukopis. Tako da sam uz već prepoznatljive printeve točki i prugica na svoj način „umiksao“ apstraktne elemente s naglaskom na vrlo nosivu kolekciju. Koloristički, kolekcija je podijeljena u tri dijela - potpuno crne kombinacije, crno - bijele i one u intenzivnim bojama poput narančaste, zelene, plave i crvene. Dio kolekcije čini pletivo u zanimljivim bojama gdje se apliciranjem vunenih niti stvara dodatna tekstura i volumen, a linije definiraju crnim paspulima - kao referenca na kubistički pristup gdje upravo crne linije omeđuju sve plohe – javlja autor.

  Fotografije potpisuje Zvonimir Ferina. Modeli su Emi Ančić i Leticija Čebo (Talia model), make-up je radila Elena Vugrinec za Profokus, a za frizuru Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska. Kombinacije koje je stilizirao Leon Ivanuša upotpunile su Mass cipele.

   ZFR31631ZFR32013ZFR32044ZFR32280ZFR32504ZFR32677ZFR32734