BIODERMA // inovacije u borbi protiv hiperpigmentacija, mrlja i nepravilnosti na koži lica

  - Poznato je da vrijeme i različiti vanjski čimbenici na koži ostavljaju tragove poput tamnih mrlja i ožiljaka. Tamnije mrlje, koje se pojavljuju na koži, dermatolozi nazivaju lokaliziranom hiperpigmentacijom te su one izazvane povećanom proizvodnjom melanina, smeđeg pigmenta zaslužnog za preplanuli ten tijekom ljeta, a koji ujedno štiti kožu od štetnih UV zračenja koja mogu izazvati rak kože. Kada je koža izložena UV zrakama, potaknuta je proizvodnja melanina koji putuje iz dubljih slojeva kože na njezinu površinu, taloži se u stanicama i daje im tamniju boju. No, ponekad može doći do poremećaja u njegovoj proizvodnji i zbog toga nastaju hiperpigmentacije koje ne odlaze tako lako – javlja Bioderma.

  ND4 4033

  Francuski dermatološki brand nudi inovativno rješenje za podršku u njezi hiperpigmentacije kože tijekom cijele godine.

  ND4 3982

  Pigmentbio linija sadrži patentiranu formulaciju aktivnih sastojaka Lumireveal Technology koja učinkovito djeluje na smanjenje tamnih mrlja kroz 3 biološka koraka inspirirana Kligmanovom formulom. Uz Lumireveal Technology dolazi i vitaminsko pojačanje koje štiti kožu i jača kožnu barijeru – vitamin C, vitamin E, vitamin PP (niacinamid).

  ND4 3988

  U ovoj liniji možete pronaći proizvode za higijenu, dnevnu i noćnu njegu, a proizvod koji je posebno izdvojen ovim lansiranjem je serum Pigmentbio C-Concentrate. Radi se o visoko djelotvornom vitaminu C za intenzivno uklanjanje tamnih mrlja koji njihovu vidljivost dvostruko smanjuje već nakon mjesec dana korištenja.

  image00001ND4 3997ND4 4019