Bijela klasika VS crni glamur @ Velvet

  Za sinoćnju promociju nove edicije Janine "vode s porukom" sa stihovima Paula Coehla, modna dizajnerica Anamarija Brkić i Marijana Mikulić izabrale su vječne tonove bijele i crne. A'marie je odjenula kreaciju s vlastitim potpisom, jednostavan kaput i perforiranu majicu, dok je Marijana stigla u nešto glamuroznijem izdanju, optočena tilom i volanima.

   AmarieAnamarija Brkić


  Cure su uživale u zanimljivom razgovoru između glumca Roberta Kurbaše, psihologinje Maje Vučić te urednice VBZ-a Sandre Ukalović. Književna noć motivirana Coelhom bila je odlična prilika da se kroz njegove citate i riječi publici obrate i glumci Ines Bojanić i Mislav Čavajda dok je glazbenu kulisu večeri obogatila odlična izvedba Sare Renar.

   Marijana Mikulic

  Marijana Mikulić


  Paulo Coehlo UN-ov je glasnik mira i nositelj Guinnesova rekorda čija je knjiga Alkemičar preveden na 80 jezika svijeta i prodana u 65 milijuna primjeraka. Do sada je objavio 30 naslova, a njegove  knjige prodale su se u više od 165.000.000 primjeraka. Dobio je 115 internacionalnih nagrada dok su njegova djela doživjela 65 kazališnih adaptacija.

   

  009 Jana
  Maja Vučić, Robert Kurbaša i Ines Bojanić

  Paulo Coelho već nekoliko desetljeća svojim knjigama motivira milijune, a kao neprikosnoveni autor svjetskih književnih djela i veliki mirotvorac postao je inspiracija i projektu Jana “Voda s porukom”. Povodom toga izdana je i posebna edicija boca s posebnim vizualnim identitetom kojeg su obogatili citati Paula Coelha.

   

  050 Jana

  Mislav Čavajda, Maja Vučić i Tihana Harapin Zalepugin