BEIGE_world // zašto su PUDERASTI detalji odličan STILSKI ZAČIN? I kako stilizirati BEŽ od glave do pete?

  Nijansa pudera, odnosno ona naše kože, u svim je varijantama prekrasna, a u tom području pridružuju joj se tonovi konjaka i oni između.

  Ti pigmenti donose jedan elegantan, decentan štih, a u danima kad nam se ukrašava, možemo ih natrpati i oplemeniti nekim ludim neonima, nabrijanim čipkama, volanima i svim ostalim drangulijama. Bež torbica ili cipele su definitivno best buy.

   Express Karla Double Breasted Linen Blend Boyfriend Blazer Light Mink Pink
  Express x Karla Welch

   

  "Nude" je nova crna, neki tvrde. To je OK za ljeto, pošto crna ponekad zna djelovati preteško, a i lepršavi outfit u tonovima kože i više je nego savršen.

  Ipak, upozorenje. Iako je divna, nemoj se u njoj „utopiti“. Kad je kosa svijetla, a make-up neprimjetan, nude look može djelovati previše isprano. Radije stavi crveni ruž ili neki detalj u boji... barem nakit! S druge strane, ako je dan takav da se želiš pomalo "izbrisati" iz društva, ova gotovo neprimjetna boja idealna je za „sakrivanje“ i što manje priče… Kad je na super-jednostavnim krojevima, bež donosi najljepši minimalizam. A ponekad i safari!

  Express Karla Double Breasted Linen Blend Boyfriend Blazer Light Mink Pink

  Kad je riječ o manjim detaljima, satovi i slične sitnice idealne su u ovim klasičnim tonovima, ako ne želiš previše isticanje nakita i previše razmišljati o tome što sa čime paše! Ako imaš više satova, neka jedan bude bež.

  Bluze, košulje i one klasične stvari idealne su u beige varijantama, jer se kombiniraju baš sa svime. Ne brini, spremna si za kino ili kavu (beige košulja na traper minicu), razgovor za posao (beige bluza uz crne hlače ili pencil suknju), za super party (nezakopčana košulja uz satensku slip-on haljinu)…

  Ove prirodne nijanse neodoljive su na prirodnim materijalima – slami za cekere, juti, lanu, koži, pamuku ili svili…