BEAUTY_slatkiš // blistavi BALZAM u 18 sočnih nijansi

  Giorgio Armani Beauty predstavio je danas nove ljepote: - Ecstasy Shine je puno više od balzama u boji – to je krema za usne idealna za svakodnevno nanošenje. Nije masna i ne lijepi se, a usne obavija ultra sjajnim finišem. Hidratizira usne te ih istovremeno boji u delikatne nijanse, koje se mogu pojačati po želji – istaknula je Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani.

   

   Giorgio Armani Ecstasy Shine Lip Cream 1


  Zahvaljujući inovativnoj tehnici tzv. top-fillinga, formula se topi u dodiru s usnama. Spajanjem tekućih pigmenata i emolijentnih ulja s česticama koje odražavaju svjetlost, stručnjaci u laboratorijima Giorgio Armani Beauty stvorili su ugodnu teksturu za osmosatnu hidrataciju. Ruž je upola mekši od klasičnog ruža za usne.


  Paleta se sastoji od sjajnih nude i neutralnih nijansi (Smile i Play), pop tonova vibrantne koraljne, narančasto-crvene i ružičaste (Desire, Maharajah i legendarna Armanijeva Rouge 400) te raskošnog trija boje šljive.


  Ruž dolazi u 18 nijansi, cijena je 286 kn, u odabranim Douglas parfumerijama.

   

  Giorgio Armani Ecstasy Shine Lip Cream 1 Giorgio Armani Ecstasy Shine Lip Cream 1Giorgio Armani Ecstasy Shine Lip Cream 1Giorgio Armani Ecstasy Shine Lip Cream 1Giorgio Armani Ecstasy Shine Lip Cream 1