Beauty inovacije / gel teksture za bolje prianjanje

  Svijet tehnologije i kozmetičke industrije usko surađuju – napredne molekule omogućavaju našim omiljenim formulama da bolje prianjaju, imaju vrhunski pigment te budu izdržljive. Sada inovacije donose Giorgio Armani Beauty i Bourjois: radi se o novom vezivnom polimeru koji kreira teksturirani gel za bolje prianjanje na trepavice, četkici od elastomera sa stepenastim rasporedom i gel-laku koji traje do par tjedana. Osim toga tu je i sjenilo s vodenim česticama i novim sastojkom mica koji se sastoji od najfinijih bisernih čestica.

  GAB ECCENTRICO-BTS beauty2

  Nadahnuta Armanijevim kolekcijama proljeće/ljeto 2016., Linda Cantello, međunarodna visažistica ovog branda, ove sezone stavlja oči u prvi plan. Nova maskara Eccentrico obavija trepavice crvenim velom, a nijanse tekućeg sjenila za oči Eye tint smoky neutrals donose intenzivni, mat finiš.

  Armani predstavlja najnoviji sastojak: vezivni polimer - teksturirani gel koji omogućuje formuli maskare Eccentrico prirodno prianjanje uz trepavice. Vezivni polimer u kombinaciji s kremastim voskom kreira podatnu teksturu za homogeno i ujednačeno prekrivanje trepavica.

  Konusni dizajn nove četkice od crvenog elastomera sa stepenastim rasporedom čekinja dodatno ističe volumen. Zahvaljujući ovakvoj strukturi, četkica zahvaća veću količinu maskare i omogućuje besprijekorno odvajanje trepavica, dajući im prekrasan oblik, definiciju i izduženost za naglašeni volumen.

  Maskara je dostupna u četiri nijanse: crna, smeđa, plava i crvena.

  GAB EYE-TINT-BTS beauty1

  Sjenila Eye Tint nove generacije dolaze u šest mat nijansi Smoky neutrals za prirodan i sofisticirani make-up: smoky rock, smoky wood, smoky tan, smoky spice, smoky sand i smoky nude. Njegova se lagana tekuća tekstura odlično upija, pružajući osjećaj gole kože. Boje su intenzivne, čiste i postojane (do 16 sati), bez osjećaja težine na kapku. Sjenilo sadrži vodene čestice, čiste pigmente koji daju intenzitet boji te mat pigment poznat kao mica, novi sastojak sačinjen od najfinijih bisernih čestica koje očima daju difuzni mat finiš.

  - Ova dva proizvoda dijele Armanijevu filozofiju make-upa: maksimalan učinak uz minimalan trud i utrošeno vrijeme – izjavila je Linda Cantello, Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani.

  Cijene: Eccentrico maskara 282 kn, Eye Tint 295,75 kn, Douglas, Muller.

  giorgio-armani-eccentrico-mascara-2016giorgio-armani-eye-tint-smoky-neutrals-2016-collection-1

   

  Gel-lak tekstura sve je popularnija – ne samo da odaje dojam salonskim noktiju, već je i intenzivna i sjajna danima. Postojanost je još jedna prednost gel-lakovima, a sada ovu inovaciju donosi i Bourjois s novim ljetnim La Laque Gel lakovima. Nijanse su divne, romantične, a inovativna formula još izdržljivija, čak i za morske radosti kao što je svakodnevno kupanje! Le Top Coat Gel je nova generacija nad-laka koji čini zadnji korak u naglašavanju boje, pruža sjaj i kreira savršen izgled nokta koji traje nekoliko tjedana. Lakovi se skidaju običnim acetonom. Cijena lakova je 53,90; cijena top coat gel laka je 57,90.

  laque gel1