BARŠUNASTA_priča // lip maestro dobio je 6 NOTORIOUS nijansi

  Armani Beauty predstavio je glamuroznu, iznimno matiranu reinterpretaciju legendarnog ruža Lip Maestro, kolekciju nadahnutu glamurom holivudskih zvijezda - ime joj je Notorious.


  Ovo je posveta snažnim, mat bojama i eleganciji žene koja zrači samopouzdanjem i magnetski privlači pozornost. Riječ je o ženi koja svoj osmijeh naglašava prodornim, odvažnim nijansama za nezaboravan prvi dojam. Naglasak je na novoj paleti vibrantnih boja, kao stvorenih za holivudski crveni tepih - objavio je brend.

   

  02 cr


  Baršunasta tekstura, dugotrajna hidratacija, blistav mat finiš. Brand Giorgio Armani Beauty 2012. je godine ispisao novo poglavlje priče o ružu za usne. Lip Maestro formula osigurava mat finiš koji ne blijedi, dok njegova baršunasta tekstura klizi usnama stvarajući 4-dimenzionalni učinak. Njegova iznimno prozračna formula pruža prekrasan osjećaj baršunaste mekoće. Neljepljiva tekstura osigurava četverosatnu hidrataciju i njegu te postojanost boje.

  02 cr
  NIJANSE:
  crvena 408 Notorious
  senzualna narančasta 301 A-List
  bezvremene ružičaste: 515 Dress Code, 516 Spotlight, 517 Maharajah i 518 Paparazzi Pink.

   


  Tajna formule krije se u mreži blistavih, baršunastih sfernih čestica koje reflektiraju svjetlost, koja zatim prodire u teksturu i stapa se s pigmentima. Riječ je o tehnici pozadinskog osvjetljenja: svjetlost se stapa s pigmentima, intenzivirajući boju i naglašavajući volumen te istovremeno zaglađujući usne.


  Ekskluzivno u Douglas parfumerijama – trg bana J. Jelačića 1, Arena Centar Zagreb, te u Mall of Split,  286 hrk

   

   

  02 cr02 cr

   

  02 cr