BACK TO BLACK // kako stojimo SA CRNOM ove sezone? Dobro, dobro, čak štoviše, odlično...

  Dakle, čim su prve kiše pustile svoje suze, razveselili su nas ti tamni tonovi jer crna je uvijek dobra ideja. Naime, iza nje se sakrivamo, a onda ona otkriva klasičan cool efekt kojim uporno i nezaobilazno zrači. Hrvatskom su se proširile dobre vijesti o stylingu s potpisom crne – jučer je u Rijeci BuRa Design concept store proslavila prvu godišnjicu (crnoljupci, ovo je raj za vas!), a nešto južnije, u Splitu, s radom je krenuo Replay outlet! Njihove odlične rokerske stvari sada su na mrak popustu.

  ES4427 1269 kn


  I domaći brendovi su se pošteno potamniliGuliver je lansirao kolekciju crnih cipela, dok u spomenutoj BuRi možete pronaći dizajn XD Xenia Design, Charlie Design, Maks te DNK by Nada Došen. Sve redom odlična domaća imena.

  Iz sfere modnih dodataka na vrijeme stiže Fossil sa svojim jednostavnim satovima u darkerskom outfitu: minimalističke modele karakterizira hladan čelik. Brrr! Koji god bio stilski recept, dobro će izgledati u crnoj. Jer, neke stvari nikad ne prolaze, već su iznad trendova.

  Navečer crna fura šljokice, tijekom dana je grunge ili čista elegancija i minimalizam. Ima ona fetiš i na dekonstrukciju, to su oni komadi koje na prvu ne znaš kako se nose i odijevaju! Nadalje, tu su te jaknice od buklea, cigar hlače sa crtom sa strane, frajerske kožne hlače, motorističke čizme, statement torbe. Crna je i mašna, sva raskošna na orukavlju!

  ES4427 1269 kn
  Novi Replay outlet u Splitu - adresa: Obrov 10

  bura rijeka
  U Rijeci - opet slavlje! Party povodom slavlja 1. rođendana BuRa Design storea: Saša Maksimiljanović, projektantica Tatjana Baković-Kukoč, arhitektica Martina Babić, Loredana Bahorić, dizajnerica Svjetlana Despot, Đulijana Knapić, Paula Knapić

  ES4427 1269 kn

  Tik, tak, baš je mrak, Fossil! // HoraPlus

   

  ES4427 1269 kn

  Dark romantika, otvorena leđa i prekrasna mašna na rukavu - Little Woods

  ES4427 1269 kn

  Guliver čizme - lakirano i totalno retro

  ES4427 1269 kn
  Masa šljokica ide na tulum - Wallis

  ES4427 1269 kn

  Kožne hlače plus bijelo krzno. O, da! - JD Williams

  ES4427 1269 kn

  Smoking sako, u negativu - JD Williams

   

  ES4427 1269 kn

  Guliver čizme - grunge efekti su predobri.

  ES4427 1269 kn

  Da se ne žurimo - Fossil u tamnoj odori // HoraPlus

  bura rijeka

  Scene iz BuRa Design storea u Rijeci (gore i dolje)

  bura rijeka

  The end.