B. Balti & novi Dolce&Gabbana okviri

    Jedna od vječnih muza slavnog modnog dvojca, prekrasna Bianca Balti, nosi novu kolekciju: Domenico Dolce & Stefano Gabbana osmislili su još jedan prekrasan set fotografija na kojima se ističe taj njihov divno inspirativan etno glamurozni stil specifičan po ljepoti i talijanskoj eleganciji. Fotografiju potpisuje Domenico.

    dolce-gabbana-eyewear-spring-2014-campaign5

    Bianca je isprobala dioptrijske i sunčane okvire - još jednom je naglašeno da ovi dizajneri ne kreiraju da bi se njihove klijentice i obožavateljice utopile u masi, već upravo suprotno, na svemu je njihov specifičan pečat, pa je tako i kad je riječ o naočalama. Cvijeće je opet na samom vrhuncu slave, a tako je uglavnom svako proljeće, no to ne znači da im je dosadilo. Ili nama - ne samo da su naočale divne, već naglašavaju onaj uvijek poželjan ženstveni stil, pod utjecajem stare dobre Sicilije koja je u radu Domenica i Stefana - nezaobilazna.

    dolce-gabbana-eyewear-spring-2014-campaign1dolce-gabbana-eyewear-spring-2014-campaign2dolce-gabbana-eyewear-spring-2014-campaign3dolce-gabbana-eyewear-spring-2014-campaign4