Aquarius kampanja / Manuel Maligec

  - Sada nakon svoje treće kolekcije Aquarius mogu sa sigurnošću reći da je fokus mojih kreacija žena i svaki put nastojim izvući ono najbolje iz nje. Vjerujem da sam ovom kampanjom uspio vjerodostojno ilustrirati MANI ženu, naravno karakterno. Ona je prvenstveno profinjena, a tek onda fatalna i sexy. Ono što je uvijek zabavno jest pomicanje granica i koketiranje sa seksualnošću, a kako su se moja i vizija fotografa Jakova Baričića poklopile nadam se da smo to uspjeli prenijeti fotografijama - priča Manuel Maligec o novoj kampanji kolekcije koja je nedavno predstavljena na Cro-a-porteru.

   Manuel Maligec 8

   

  - Što se tiče samih modela, angažirao sam Claudiju i Staša za koje vjerujem da su mlade nade hrvatskog modelinga. Naravno, izuzetno mi je drago da se je kampanji priključila i moja draga prijateljica Ana Buljević koja se je nedavno vratila iz New Yorka -  izjavio je Manuel.
  Kolekcija Aquarius by Mani sadrži dvadeset modela od metalizirane svile, krzna, kože, finog organdija i muslina. Pet modela iz ove je kolekcije u potpunosti izrađeno od ručno pletene mreže što ih izdvaja iz kategorije tipičnog pret-a-portera.

  Kao zaštitna lica kolekcije odabrani su Claudia Antičević za Talia Model, Staš Mlinar za AK Model Management te Ana Buljević (Talia Model) koja je ove sezone osvojila svjetske modne piste. Fotografiju potpisuje Jakov Baričić, za make-up je bila zadužena Petra Sever, frizure Damir Begović, a asistenciju Nives Bošnjak. Sve informacije i zanimljivosti brenda MANI možete potražiti ovdje

   

  Manuel Maligec 1Manuel Maligec 2Manuel Maligec 3 crManuel Maligec 4Manuel Maligec 5Manuel Maligec 6 crManuel Maligec 7 cr