ANEL tips & tricks / ženstveni sidecut

  Sidecut je nekada je slovio za frizuru buntovnica, rokerica i punkerica pa nije bio često viđen na ulicama. No, oko 2010. zavoljela su ga poznata lica te je već par godina nakon toga sidecut počeo otkrivati svoje ženstvenije lice. Frizura za hrabre, zvali su taj poznati cut koji je namijenjen izbrijavanju kose iznad uha. Zadnjih godina zavladao je u cijelom svijetu, svi ga vole vidjeti i nositi u raznim varijantama.

  Spaja suprotnosti: Ana Kuštre @ ANEL

  asymmetric undercut brunette hairstyle


  Danas je u trendu dignuta kosa, a s blagim sidecutom naglasit ćemo svaku frizuru i istaknuti ženstvenost i nježnost. Dobro je došao na svečanim ili ležerno dignutim frizurama, a volimo ga vidjeti i u kombinaciji s nježnim valovima ili ravnom kosom. Sidecut dati će vam notu ekstravagancije, dok s ostatkom kose upravljamo na ženstven i nježan ili pak razbarušen, artistički način. Sidecut romantičnim valovima daje dozu seksipila.

  Obrijati komad kose iznad uha nije svima lako, to razumijem. No, ako želite isprobati kako bi vam pristajalo, možete kod frizera zatražiti usku, priljubljenu pletenicu sa strane, podsjećat će na sidecut. Veliki dio klijentica zavoli tu opciju s pletenicama, dok one hrabrije već sljedeći dolazak u salon briju kosu iznad uha i pokazuju je s ponosom.

  ana kustre anel
  Ana Kuštre

  asymmetric undercut brunette hairstyleasymmetric undercut brunette hairstyleasymmetric undercut brunette hairstyleasymmetric undercut brunette hairstyle