ANEL tips & tricks // wet-look u frizeraju na plaži

  Spas na plaži donose nam razne varijante frizura - upotrijebite maštu i kreirajte sami svoju frizuru, potrebne su vam samo četka, gumice i možda par ukosnica. Petljajte kosu kako bi dobila na dinamici, predlažem nekoliko jednostavnih kreacija s kojima ćete izgledati chic!

   Šiša i farba: Ana Kuštre // ANEL

  beach cr


  Wet look uvijek je savršen odabir za ljeto, mokru kosu začešljajte u zalizani rep ili ga omotajte oko gumice - wet punđa jako je čvrsta. I uvijek zanimljive pletenice lako se pletu s mokrom kosom. Kada raspletete svoje suhe pletenice ili raspustite zamotane punđe, ostat će vam predivne razigrane kovrče i valovi idealne za party ili šetnju gradom.

  Ako imate blago valovitu ili jako frčkavu kosu iskoristite more koje će vam podariti čvrste i lijepe kovrče. Kada izađete iz mora gužvajte mokru kosu i ostavite je da se tako stisnuta suši.

  Tijekom boravka na plaži radite frizure na mokroj kosi, super su nosive na plaži, a procesom sušenja na suncu dobit ćete zanimljive frizure i za večernji izlazak.

  Ako se ne želite tijekom odmora baviti frizurama, ponesite sa sobom marame ili šešire. U svakom slučaju, tijekom izlaganja suncu i velikoj koncentraciji soli kosu štitite zaštitnim uljima i sprejevima.

   beach crbeach crbeach crbeach cr