ANEL tips & tricks // šiške za stilsko OSVJEŽENJE

  Klijentice se često dvome oko šiški - rezati ili ne? Ja uvijek velim: one su detalj koji će i najjednostavniju frizuru učiniti posebnom te istaknuti individualnost i ljepotu. Okruglo lice voli tanje i mekane šiške, bez strogih i ravnih rezova... no, ne zatvarajte lice šiškama, otvorite ga blago postepenim stapanjem s dužinom kose.

  Predlaže: Ana Kuštre @ ANEL

   02 hairstyles 2017 new birkin bangs

  Isto je i s četvrtastim oblikom lica, poželjni su nježni rezovi kojem otvaramo lice tako da šiške češljamo na stranu.

  Trokutasto lice najbolje će izgledati s dubokim, širokim i gustim šiškama. Da bismo izbjegli strogoću lica, šiške treba lagano stanjiti na vrhovima.

  Ovalno lice je najčešće - proporcionalno je i pristaju mu razne varijante. Ako volite promjene igrajte se raznim oblicima i varijantama. Kratke, tupe, ravne ili postepene, sve je dozvoljeno i super nosivo.

   02 hairstyles 2017 new birkin bangs
  Blogerica Julia Frakes


  Šiške su spas za svaku ženu, probleme mogu donijeti samo jako frčkavoj kosi - da bi izgledale lijepo potrebno je svakodnevno održavanje i oblikovanje. Ako imate frčkavu kosu, a niste spremne posvetiti im se svakoga jutra, predlažem frizure bez šiški! Sve ostale kose, bile one ravne ili blago valovite, idealne su za taj mali, ali jako potreban rez koji će vas promijeniti i učiniti vašu frizuru posebnom.  

   

   02 hairstyles 2017 new birkin bangs02 hairstyles 2017 new birkin bangs02 hairstyles 2017 new birkin bangs02 hairstyles 2017 new birkin bangs

  Kendall Jenner

  02 hairstyles 2017 new birkin bangs

  Taylor Swift