ANEL tips & tricks / obavezna njega vlasišta

  Njega kose i vlasišta bitna je za svaku vrstu frizure i svaki tip kose. Kosa se sastoji od tankih i nježnih vlasi koje su lomljive i jako krhke strukture. Danas, kada kosu tretiramo raznim kemijskim procesima potrebno ju je njegovati više nego ikad i razni preparati su nam na dohvat ruke. Drogerije su ih pune,  a i većina salona sadrži prodaju profesionalne kozmetike za kosu.

  Predlaže: Ana Kuštre @ Anel
  Kate-Moss-Naked-Cashmere-Ad-Campaign
  Kate Moss @ Naked Cashmere 


  Proizvode razlikujemo po tipu kose
  Suha, masna, tretirana, prirodna… svaki tip sadrži određenu količinu njege koja je kosi potrebna. Osnova njege su adekvatan šampon, regenerator i maska za kosu, a tu su i total care varijante.
  Kolekcije za obojanu kosu sadrže u sebi fiksator boje što je jako bitno da boja ostane postojana do sljedećeg tretmana bojanja. Osobno najviše volim LaCroa preparate za njegu kose jer su kvalitetni i rade to što obećavaju, a to je odlična njega kose.
  Nakon što kosu kod pranja tretiramo potrebnim tretmanima, krećemo s njegom prije oblikovanja frizure. Na mokru kosu nanosimo keratinsku kremu (za kovrče ili ravnanje), no prije nego počešljamo kosu nanosimo 10u1 masku koja se ne ispire. Oblikujemo frizuru i na finišu kosu premazujemo hranjivim uljima argana i makadamije. Kosa je prekrasna i na njoj je velika količina dubinske njega koja u srž kose ulazi pod velikom temperaturom friziranja.
  Volite svoju kosu i posvetite joj konkretnu pažnju da bi ostala lijepa i njegovana.

   

  Nirav-Modi-Jewelry-Fall-Winter-2016-Campaign01

  Lisa Haydon, Andreea Diaconu i Rosie Huntington-Whiteley @ Nirav Modi

  Nirav-Modi-Jewelry-Fall-Winter-2016-Campaign03