ANEL tips & tricks / muškarci i njihova kosa

  Veliki broj muškaraca ne voli odlazak frizeru i najčešće ne mijenja svoju frizuru godinama. Smatramo ih uglavnom klasičarima koji se baš i ne vole opustiti i prepustiti čarima koje im nudimo u salonu. Ipak, postoje i oni koji su izuzetno posvećeni svojoj kosi i najčešće kompletnom izgledu. Odlazak u salon tretman je koji cijene, odvoje vrijeme za njega i totalno uživaju. Uglavnom muškarci i dečki imaju kvalitetnu kosu jer je ne bojaju i ne koriste toliko kemijskih preparata.

  Šiša i njih: Ana Kuštre @ ANEL

  burton 702331
  Primark


  Kako se iz sezone u sezonu mijenja ženska moda, slično je i s muškarcima. Ova sezona voli modnu krajnost, stroge frizure najčešće su obrađene na stranu, začešljane na gore ili hipsterski ležerne.
  Nakon njege, pranja kose i šišanja slijedi zen faza tretmana. Šamponom izvlačimo dlačice koje su ostale u kosi i ispiremo ih. Finalna njegujuća faza je masaža vlasišta, laganim pokretima potičemo cirkulaciju, a preparatima njegujemo.
  Slijedi oblikovanje frizure. Kod nekih frizura koriste se četke ili pegle da bi kosa dobila pad ili urednost koja je potrebna određenoj frizuri. Kod hipsterskih frizura kosa je prirodna i ima svoj prirodan pad.
  Danas je velika potražnja za bradama, uklapamo je u šišanje kako bismo postigli sklad i balans.
  Kada je frizura oblikovana, slijedi odabir stylinga. Pažljivo birajte preparate koji odgovaraju vašoj strukturi kose i frizuri koju nosite.

  Foto: prshots

  burton 702331

  Burton

  burton 702331

  Dubarry

  burton 702331
  Primark