ANEL tips & tricks // i mali frajeri imaju stila

  Jednostavne kratke frizure idealne su za ljetne dane, naročito kad je o dečkićima riječ. Naime, osim obrijanih i jako kratkih frizura, popularne su i one sada već klasične s dužim gornjim djelom. To je jako praktično jer klincima nije vruće, a opet gornji dio omogućuje neke kreacije... Oni se uglavnom sami vole frizirati i gelirati, stoga neka vam on otkrije svoje ideje, tako će cijeli proces ići lakše i mališan će biti sretan.

  Predlaže: Ana Kuštre @ ANEL

   kids09

  Što ako vaš sin ima idole s dužom kosom pa odbija vašu idealnu ideju o kratkoj? Uglavnom se tu radi o idolima, često nogometašima kojima se klinci dive. Neki imaju kraće, neki duže frizure, po mom iskustvu najpopularniji su Neymar i Ronaldo. Neki su uzori dugokosi, no ipak predlažem da mu prije odlaska na more date malo skratiti kosu, tako da je on sretan, a ujedno ima urednu frizuru na glavi. Tu su i razne gumice i trake za kosu, također viđene kod nogometaša, a i na našim klincima. Otkrijte mu lice, ravnomjerno će potamniti.

  kids09


  Na jakom suncu svakako predlažem šeširiće i šilterice, a navečer njegu, korištenje kvalitetnih šampona i regeneratora kako bi kosa bila super-očuvana i hidratizirana, naročito ako se radi o dužoj kosi.
  Ne šišajte svoju djecu onako kako biste samo vi htjeli, dozvolite svojim sinovima da budu mali frajeri koji ponosno nose frizure i to one koje žele baš oni sami.

  Foto: Pinterest

   kids09

  kids09kids09kids09kids09kids09kids09kids09kids09kids09