ANEL tips & tricks BACK TO WORK // uredska klasika u par koraka

  Na početku nove radne sezone predlažem sređivanje vrhova i friškanje boje, a onda i nekoliko jednostavnih frizura kako biste sačuvali sunčev sjaj u kosi. Lepršavost dobivamo svakodnevnim njegovanjem, stoga predlažem kao prvo hranjive kupke i maske koje će vašim lasima vratiti vitalnost. Idealna je njega hranjivim preparatima na bazi ulja argana i makadamije.

  Šiša i farba: Ana Kuštre @ ANEL

  And Other Stories Fall 2017 Lookbook01
  foto // & other stories


  Kosa je nakon mora i sunca suha, porozna i dehidrirana, a ako ste dugo boravili na suncu boja vam je sigurno izblijedjela. Friška boja ili nježni preljev osvježit će kosu novim pigmentima i sjajem. Ako vam je potrebno šišanje svakako ga učinite! Sačuvat ćete ljepotu kose i dati joj novu snagu za rast te se osloboditi tih suhih vrhova.

  Kako je vaš odmor završio, a na posao se vraćate ležerni i odmorni, u tome stilu neka bude i vaša frizura. Ljeto je samo po sebi ležerno, spontano i lepršavo. Lagani i veliki valovi idealni su za povratak u realnost, oni su razigrana frizura idealna sve prigode.

   

   And Other Stories Fall 2017 Lookbook01


  Druga frizura koju predlažem su opuštene pletenice iz kojih spontano padaju duži pramenovi. Da, pletenice su hit ljeta, baš kao i slatke punđe na vrhu glave.

  Nešto elegantnija je niska punđa, idealna za uredski styling, no ovoga puta ona je zalizana i jednostavna, s malo gela ili laka za kosu.

  Uživajte još malo u toplim danima i nosite opuštene frizure, jesen nam stiže i donosi sa sobom vlažno vrijeme, a sa samim time i puno čvršće frizure.

   

   And Other Stories Fall 2017 Lookbook01