Anel Hairstyle / visoko, visoko…

  U čežnji za suncem većina nas već je svoju kosu pripremila za proljetno izdanje. Oslobađamo se vunenih oklopa, goli vrat dolazi u prvi plan a istaknut ćemo ga i frizurom.! U fokusu je najednom lagana punđa samo prstima počešljanja i dignuta na vrh glave.

  Savjetuje: Ana Kuštre @ salon Anel

  hair2

  Gledate se u ogledalo i bez puno muke skupljate kosu na vrh glave vežući je laganom gumicom ili ukosnicama. Što je kosa duža, frizura je bogatija, a prednost imaju valovite kose. Volumen je glavna stavka frizure, a ako ga već prirodno nemate, predlažem prah za volumen kojeg ćete sipati na sam korijen kose. Ako je vaša kosa ravna – nakovrčajte je. Dok smo još u ovim hladnim i vlažnim danima, koristite čvršće preparate za fiksiranje frizure jer vlaga ubija volumen.

   01-textured-bun


  Kako ćemo biti bliže tim vrućim danima, ovakve frizure poprimit će wet look, bilo da ga napravite sami masnim preparatima za kosu ili ostavite kosu mokrom nakon kupanja. Za dozu ležernosti izvucite koji pramen da visi iz frizure, a posebno prednje pramenove koji padaju uz lice. Proljeće je na vratima pa frizuru zaokružite proljetnim cvijetom ili vjenčićem za kosu.

   

  2.Top-Twisted-Messy-Bun

  Jennifer Lopez

  6861377

  Gwen Stefani

  bun-hairstyles-for-work

  Cara Delevingne

  dakota-johnson-get-the-look-hair-ftr

  Dakota Johnson

  gisele-bundchen-topknot

  Gisele Bundchen

  hair-buns-nyfw-olivia-palermo

  Olivia Palermo

  hair3how-to-make-a-messy-bunisabel-marant-11a-770x499

  Isabel Marant kampanja

  Messy-Chic-Bun-Hairstylesmodel-top-knots-01 151448270000Sarah-Hyland

  Sarah Hyland

  Sleek-Hair-Messy-Bun