Anel Hairstyle / čari kratke kose

  Kratka kosa danas simbolizira moć i samouvjerenost žene, no ujedno odaje svaki detalj vašega lica. Obično je zahtijevaju žene koje su zadovoljne izgledom i nemaju potrebe dokazivanja pred suprotnim spolom niti žele njegovati dugu kosu kao predmet privlačnosti. One znaju da izgledaju dobro!

  Zna sve o pixie frizurama: Ana Kuštre @ frizerski salon Anel

  25-Best-pixie-hairstyles-2014-2015-2

  Mnoge klijentice u salonu, koje imaju dugu kosu, pitaju me kako bi izgledale da ih ošišam… Velim im da svatko ima svoju formu i da se većini može složiti forma koja im pristaje. Naime, to je gušt raditi jer je kratka frizura temeljit i zahtjevan posao upravo radi bogatstva detalja, obogaćenog posebnim rezovima. Ovaj posao zahtijeva veliku preciznost, sklad i posebnu tehniku šišanja. Uvijek savjetujem jako kratke kose obogatiti intenzivnim bojama, a ako se igramo sa šarenilom, šišanjem možemo neke boje i dodatno naglasiti. Pramenovi će kratkoj kosi dati poseban čar!  

  anne hathaway
  Anne Hathaway obožava pixie frizure


  Dobro je poznato da većina muškaraca voli na ženi vidjeti dugu kosu jer ona je simbol nježnosti i ženstvenosti… Iako su nekada davno žene radi preljuba kažnjavali skraćivanjem kose, danas je kratka frizura simbol stila koji se ponosno nosi.
  Kratku kosu, ako je dobro ošišana i ima stabilnu formu, možete nositi i na više načina te na taj način izbjeći monotoniju frizure koju često ima duga, raspuštena kosa. Igranjem pramenovima i bojama dat ćemo kosi novu dimenziju i raskoš. Popularne su frizure s dužim šiškama koje se onda prebacuju na stranu ili dižu prema gore. Sa strane je kraće i radi toga lice djeluje uže, što laska svakom obliku. Druga hit varijanta je raskuštrana, jednako kratka kosa koja ima svega par centimetara. Uz ovaj stil predlažem neke cool naušnice!

  Agyness-Deyn-Short-Hair-BlondeBeautyNews Carey Mulligan 091510Charlize-Theron-Short-Hair

  Charlize Theron i Halle Berry biraju kratki chic!

  halle berryPenelope-Cruz-Vogue-Spain-September-2015-CoverPics-of-very-short-pixie-haircuts