Ana's TIPS & TRICKS // uoči pastelnog proljeća na KOSI… kako izabrati IDEALAN ton prema NIJANSI KOŽE?

  Svake sezone trendovi se mijenjaju i to doslovno za jednu do dvije nijanse tona kose. Možda izgleda isto, vjerujte mi nije tako! Svaki pigment priča svoju priču i stvara poseban sklad. Kosa može biti cijela obojana ili parcijalno, na vama je da odlučite.

  Predlaže: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  BRIDAL

  Nadolazeće proljeće i ljeto donijet će sa sobom palete nježnog pastela. Pogledate li izvještaje sa svjetskih revija, bit će vam jasno da već svi slavni frizeri najavljuju razne pastelne kreacije koje nas čekaju s prvim jačim zrakama sunca.

  Pastelne boje idealne su za sve, dolaze na prethodno posvijetljenu kosu što nam je znak da se neće trajno zadržati na njoj. Idealno za isprobavanje svakakvih tonova.

  Da bi se pastel savršeno uklopio na kosi potrebno je uskladiti ga s tonom kože. Dobrom procjenom i analizom kompletnog lica dolazimo do rješenja.

  BRIDAL
  W Korea


  Plave, zelene i ljubičaste nijanse pastela pristaju tamnijoj koži dok boja ljubičice, koralja i ruže svjetlijoj koži lica. Pastelni tonovi prozračni su i nježni, njihova formula je lagana i zato se ispire.

  Budite oprezni kod posvjetljivanja vaše prirodne kose, neka izbjeljivači budu keratinski i njegujući!

  Da bi kosa bila u cijelosti svjetla posvjetljuje se od korijena do vrha, zbog toga, nikako nemojte stavljati na kosu veliki postotak hidrogena!


  BRIDAL

  Uz ovaj super trend boju svoje kose možete mijenjati na tjednoj bazi, uklapati ju uz svoju boju odjeće ili uskladiti s nekim važnim modnim dodatkom koji nosite.

  BRIDALBRIDALBRIDAL